Val de critici la adresa Madonnei după ce a postat o înregistrare cu fiul ei defilând în rochie: „Încrederea în sine este totul” VIDEO

Val de critici la adresa Madonnei după ce a postat o înregistrare cu fiul ei defilând în rochie: „Încrederea în sine este totul” VIDEO

Madonna şi fiul său David Banda (adoptat în 2006)

Madonna a stârnit un val de controverse după ce a postat o înregistrare video cu fiul ei în vârstă de 15 ani plimbându-se într-o rochie prin casă.

Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, David Banda, băiatul adoptat de madonna în 2006, poate fi văzut defilând într-o rochie albă şi afirmând că îi place să poarte rochii fiindcă „este atât de eliberator”.

„Încrederea în sine este totul”, a scris cântăreaţa în vârstă de 62 de ani pe Instagram la postarea cu clipul video, scrie hotnews.ro

Însă mulţi dintre utilizatorii reţelei sociale nu au părut încântaţi de imaginile în care David Banda, un fost fotbalist care a trecut pe la echipa de tineret a Benfica, defilează cu melodia I've Got The Power în fundal.

„Ai încercat să-l faci jucător de fotbal şi acum vrei să-l transformi în Billy Porter” (un actor homosexual american cunoscut pentru stilul său vestimentar extravagant), a scris un utilizator în timp ce un altul a notat că „încrederea în sine este mai mult decât a purta o rochie ca bărbat”, a afirmat un alt user.

„De ce este asta pe contul de Instagram al Madonnei? Ar trebui să fie pe contul de Instagram al lui David! Asta dacă Madonna l-ar lăsa să aibă unul! Ruşine să îţi fie Madonna pentru că îi expui şi exploatezi pe aceşti bieţi copii adoptaţi pentru like-uri şi urmăritori pe Instagram! Nu ai făcut niciodată asta cu copiii tăi reali când au fost minori, nu-i aşa?”, a acuzat un user cu numele s.t2018_19.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările