Unica fiică a lui Alfred Hitchcock, Pat: „Ştiu că mulţi spun că tata avea o imaginaţie bolnavă“

Unica fiică a lui Alfred Hitchcock, Pat: „Ştiu că mulţi spun că tata avea o imaginaţie bolnavă“

Fiica lui Alfred Hitchcock face dezvăluiri. (Foto: colaj)

O cheamă Patricia, dar de mică i se spune Pat. Este unica fiică a Maestrului suspansului din mariajul lui cu Alma Reville. Ajunsă la 92 de ani, unica moştenitoare a marelui Alfred Hitchcock trăieşte în apropiere de Santa Barbara, în aceeaşi casă pe care a cumpărat-o cu soţul ei, Joseph (decedat în 1994), de la jucătorul de tenis Rod Laver.

Iar dacă nu ştii, ai văzut-o în filmele tatălui său, dar în apariţii scurte, cum ar fi cea a unei secretare în Psycho. Fidelă dintotdeauna tatălui său, Pat a refuzat mereu să îl vorbească de rău, în ciuda provocărilor presei care a căutat în discuţiile cu ea lămuriri despre adevăratul Hitchcock, cel de la filmări, despre care se spunea că îşi teroriza actorii.

Victima lui numărul 1 ar fi fost actriţa Tippi Hedren, din filmul Păsările, de care a devenit într-atât de obsedat încât îi spunea cum să se îmbrace şi ce să mănânce şi angajase oameni care s-o urmărească tot timpul, ca nu cumva vedeta lui să se vadă cu bărbaţi... Chestionată despre cazul Tippi Hedren (mama lui Melanie Griffith), Pat a evitat mereu să dea un răspuns, ceea ce nu a ajutat neapărat imaginii tatălui.

Citeşte continuarea aici! 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: