Un om de afaceri a plătit 10.000 de euro pentru 15 minute cu Pamela Anderson

Actriţa americană, prezentă vineri seară la petrecerea Playboy Mansion de la Palatul Snagov, a stat mai tot timpul într-un separeu VIP şi i-a evitat, în cea mai mare parte a timpului, pe invitaţi. Deşi organizatorii au anunţat că Pamela Anderson va ciocni un pahar de şampanie şi va socializa cu toată lumea, musafirii nu au reuşit să-şi facă măcar o poză cu starul din „Baywatch“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor informaţii publicate în presă, vedeta a primit un onorariu de 100.000 de euro pentru a fi prezentă la petrecere. Când nu s-a aflat pe scenă pentru a prezenta licitaţia organizată pentru fundaţia Lianei Stanciu, „Salvaţi-vă Îngerii", ori ca să vorbească despre propria carte pe care a lansat-o pe piaţă, vedeta s-a ţinut departe de ochii curioşilor.

Mai citiţi şi:

Vezi poze cu Pamela Anderson de la petrecerea Playboy

„Nu prea a putut nimeni să vorbească cu ea. Când cobora de pe scenă, mergea direct într-un separeu şi era tot timpul înconjurată de bodyguarzi", povesteşte cântăreaţa Sylvia (fostă componentă a trupei ASIA), invitată să cânte în cadrul petrecerii Playboy Mansion
Revisited. Dacă cei mai mulţi dintre invitaţi sperau să se fotografieze alături de Anderson ori să-i adreseze câteva vorbe, aceştia au rămas doar cu dorinţa.

Liana Stanciu, de vorbă cu Pamela

Pentru Mihai Morar, amfitrionul petrecerii, atitudinea rezervată a actriţei este una normală: „Este exact distanţa pe care o afişează mulţi dintre americani". Printre cei care au avut ocazia să schimbe câteva vorbe cu starul s-a numărat şi moderatoarea TV Liana Stanciu, prezentă la eveniment în numele fundaţiei „Salvaţi-vă Îngerii".

„Eu şi soţul meu am stat la petrecere doar o jumătate de oră, nu e genul nostru de petrecere. Am vorbit foarte puţin cu Pamela, am salutat-o şi i-am mulţumit pentru licitaţie. Mi s-a părut o femeie foarte frumoasă", a mărturisit Liana.

S-a simţit în România, ca la conacul lui Hugh Hefner

Pamela Anderson a declarat că la petrecerea Playboy din România s-a simţit exact ca la renumitul conac al lui Hugh Hefner. Starleta americană a vorbit într-un interviu acordat Loredanei Groza despre experienţa de a fi o mamă singură, despre nuditate şi operaţii estetice, despre grija pentru animale, dar şi despre cum îşi doreşte să îmbătrânească. De asemenea, ea a mai povestit despre cum văd copiii ei fotografiile nud care au făcut-o celebră. Interviul va fi difuzat, în această seară, de la ora 17.45, la Pro TV, în emisiunea „Happy Hour", prezentată de Cătălin Măruţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările