Un model rus susţine că a avut o aventură cu Kit Harington şi a publicat poze nud cu un bărbat care pare a fi el. Cum a răspuns starul acuzaţiilor de infidelitate FOTO

Un model rus susţine că a avut o aventură cu Kit Harington şi a publicat poze nud cu un bărbat care pare a fi el. Cum a răspuns starul acuzaţiilor de infidelitate FOTO

Kit Harington şi Rosie Leslie FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Kit Harington (31 de ani), starul serialului „Game of Thrones“, a reacţionat prin intermediul reprezentanţilor la acuzaţiile potrivit cărora şi-a înşelat soţia cu modelul şi actriţa Olga Vlasova, care a făcut publice mai multe imagini nud cu un bărbat ce pare a fi chiar starul britanic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kit Harington declară că nu ştie nimic în legătură cu presupusul amantlâc promovat pe reţelele sociale de Olga Vlasova, un model rus, potrivit USA Today.
 
Scandalul a pornit de la fotografiile publicate de Olga Vlasova pe reţelele sociale. Modelul rus susţine că bărbatul dezbrăcat din pat este Kit Harington.
 
Modelul şi actriţa Olga Vlasova susţine că a avut o aventură cu Harington dinainte ca acesta să se căsătorească cu actriţa Rose Leslie şi care a continuat şi în timpul mariajului. Ea afirmă că l-a cunoscut pe Kit în Luxemburg, unde au început o relaţie intimă.
 
 
 
Mariana Shafran, purtătoarea de cuvânt a actorului din „Game of Thrones“, susţine că declaraţiile Olgăi sunt „complet false“: „Kit Harington nu a fost niciodată în Luxemburg şi nici nu a întâlnit-o vreodată pe Olga Vlasova“. 
 
Actorul nici nu a confirmat şi nici nu a infirmat dacă el este bărbatul din fotografii, însă foarte mulţi internauţi cred că este vorba de el. 
 
Modelul care susţine că a avut o relaţie cu starul britanic
 
Kit Harington şi Rose Leslie s-au căsătorit anul acesta la biserica Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire (Scoţia) deţinut de familia actriţei.
 
Cei doi şi-au oficializat relaţia în luna aprilie a anului 2016, când au apărut împreună la gala premiilor Oliver, din Londra, pe covorul roşu ţinându-se de mână şi chiar sărutându-se.
 
Despre relaţia mai mult decât profesională dintre Harington şi Leslie s-a scris prima dată în anul 2012, când au format un cuplu timp de un an, rămânând prieteni în urma despărţirii. Potrivit presei străine, cei doi au reluat relaţia la începutul lui 2016.
 
Într-un interviu acordat revistei „Italian Vougue“, Harington descria cel mai frumos moment de pe platourile de filmare ale serialului, surprinzând cu o declaraţie de dragoste: „Cele trei săptămâni petrecute în Islanda, unde am filmat sezonul al doilea. Pentru că ţara este frumoasă, pentru că Luminile Nordice sunt magice şi pentru că acolo m-am îndrăgostit“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: