Un celebru jurnalist, critici şi acuzaţii dure la adresa Ducesei Meghan: „Am avut propria experienţă neplăcută cu ea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul jurnalist şi prezentator TV Piers Morgan (53 de ani) o critică în termeni duri pe Ducesa Meghan Markle, despre care spune că a făcut tot posibilul „să ajungă în vârf“ folosindu-se de influenţa altor persoane şi apoi debarasându-se de ele.

Piers Morgan, prezentatorul emisiunii „Good Morning Britain“ a lansat o tiradă de critici la adresa soţiei Prinţului Harry. Jurnalistul o acuză pe Ducesa de Sussex că se foloseşte de oamenii din jur pentru a-şi atinge obiectivele şi povesteşte că la un moment dat chiar au fost apropiaţi, însă l-a înlăturat în momentul în care nu i-a mai fost de folos.

Cei doi au păstrat legătura timp de un şi jumătate, timp în care jurnalistul a realizat articole despre acţiunile ei caritabile, rolul din serialul „Suits“. El susţine că au avut şi întâlniri amicale, însă legătura a fost întreruptă brusc în momentul în care actriţa l-a cunoscut pe Prinţul Harry.

„Am avut propria experienţă cu ea şi, ca să fiu sincer, nu a fost deloc plăcută. O cunoşteam de un şi jumătate. Ne-am înţeles foarte bine până când brusc a cunoscut pe cineva mai important şi a dispărut. Nu am mai auzit nimic de la ea, pur şi simplu nu mi-a mai răspuns la telefon. Mi s-a părut o totală lipsă de respect. Şi-a petrecut peste 20 de ani gudurându-se pe lângă oameni de care a profitat, iar când nu-i mai erau de folos dispărea din viaţa lor fără ca măcar să-şi ia la revedere. Tot ce am văzut după a fost o actriţă de Hollywood care a profitat de o oportunitate pentru a ajunge în vârf. Meghan Markle este o actriţă profesionistă obsedată de propria persoană, iar acum a primit rolul vieţii ei şi este hotărâtă să profite la maximum de el“, a declarat jurnalistul pe post şi într-un editorial.

Morgan crede că sunt reale toate informaţiile publicate pe surse de presa britanică privind comportamentul neadecvat al Ducesei de Sussex faţă de personalul Palatului şi tensiunile dintre ea şi Ducesa Kate Middleton.

Mai mult, prezentatorul le-a comparat pe cele două în favoarea soţiei Prinţului Harry: „Kate Middleton este perfectă pentru rolul de ducesă şi cred că pentru toată lumea este mai uşor să interacţioneze cu ea. Meghan are un istoric foarte diferit, este un star de televiziune şi probabil găseşte sistemul Palatului foarte sufocant şi enervant, iar oamenii din jurul ei sunt obişnuiţi cu protocolul regal şi formalităţile şi, în mod egal, o consideră enervantă. Dar acum ea află că dacă încerci să prosteşti familia regală britanică, aşa cum a făcut-o cu oameni ca mine, te vei lovi de un sistem pe care nu-l poţi învinge. Pentru prima dată în viaţa ei, Meghan Markle a descoperit că nu poate obţine întotdeauna ceea ce îşi doreşte“, a explicat Morgan. Ultima frază a prezentatorului este o aluzie la un alt zvon potrivit căruia în timpul pregătirilor de nuntă Prinţul Harry le-a atras atenţia pe un ton ridicat membrilor staff-ului că viitoarea lui soţie trebuie să primească orice îşi doreşte, ca urmare a unor plângeri venite din partea fostei actriţe. Ieşirea nervoasă a ajuns însă la urechile Reginei, care i-a spus clar nepotului său că Meghan nu va primi ce îşi doreşte, ci ceea ce i se oferă.

Criticile acide ale lui Piers Morgan vin într-o perioadă extrem de dificilă pentru Meghan Markle, despre care în ultimele luni au apărut nenumărate informaţii nefavorabile.

Asistenta ei personală a demisionat după doar şase luni, iar motivul ar fi că nu mai putea face faţă stresului şi numeroaselor solicitări venite din partea soţiei Prinţului Harry. În plus, mai multe surse din interiorul Palatului Kesington susţin că personalul familiei regale este deranjat de modul în care lucrează şi se comportă Ducesa de Sussex. De asemenea, există numeroase speculaţii privind relaţia tensionată pe care ar avea-o cu Ducesa de Cambridge, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care Meghan şi Harry nu vor mai locui alături de Kate şi William începând de anul viitor.

În plus, cuplurile regale au fost foarte rar văzute împreună la angajamentele publice din ultima perioadă, deşi Casa Regală încearcă să combată zvonurile şi a anunţat că cei patru îşi vor petrecere Crăciunul împreună, alături de Regină.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite