Un cascador faimos a murit în timp ce se antrena pentru pentru a doborî recordul mondial la săritura cu motocicleta VIDEO

Un cascador faimos a murit în timp ce se antrena pentru pentru a doborî recordul mondial la săritura cu motocicleta VIDEO

Foto Facebook

Cascadorul Alex Harvill a murit, joi, în timp ce se antrena pentru a doborâ recordul mondial de săritură cu motocicleta, informează CNN. Harvill avea 28 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Condoleanţele noastre pentru familia, prietenii şi apropiaţii lui Alex", au transmis joi autorităţile locale din Comitatul Grant.

Alex Harvill voia să doboare recordul mondial de săritură cu motocicleta, de 106 metri lungime, potrivit Moses Lake Airshow, festivalul în cadrul căruia a avut loc tentativa, scrie Digi24.

Clipul Video cu săritura de la antrenament a fost postat pe reţelele de socializare şi se vede cum tânărul nu prinde destulă viteză şi loveşte marginea rampei de aterizare. Alex Harvill a fost aruncat de pe motocicletă şi a căzut zeci de metri.

Tânărul încerca să doboare recordul mondial stabilit în 2008 de Robbie Maddison, potrivit Guiness World Records.

Alex Harvill deţinea deja un record Guiness, pentru o săritură de 90 de metri realizată în 2013.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Harvill (@ah352)

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările