Un bărbat concurează alături de femei sexy pentru o copertă în costum de baie. Modelul androgin arată de minune în bikini

Un bărbat concurează alături de femei sexy pentru o copertă în costum de baie. Modelul androgin arată de minune în bikini

Lewis se întrece cu cele mai frumoase femei (Foto: Instagram).

Ediţia de costume de baie a revistei Sports Illustrated este una mult aşteptată în America.Şi, ce-i drept, destul de apreciată de bărbaţii care de-abia aşteaptă să-şi clătească ochii cu fotografii sexy cu fete frumoase în costume de baie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, anul acesta, printre finalistele non-celebre care visează la o şedinţă foto personalizată şi care s-au înscris în competiţia iniţiată de revistă se află şi... un bărbat.

Faptul că este primul bărbat care participă la acest concurs destinat până acum doar femeilor nu i se pare acestuia ceva de mare importanţă, el declarând că vrea, mai degrabă, să dărâme nişte bariere.

Lewis Freese, un bărbat de 21 de ani din Minneapolis, Minnesota, a fost ales în ultimii 15 care se califică pentru şedinţa foto. 

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările