Un actor din „T2 Trainspotting“ a murit după ce a fost împuşcat în cap

Un actor din „T2 Trainspotting“ a murit după ce a fost împuşcat în cap

Bradley Welsh FOTO Variety

Bradley Welsh, actor în „T2 Trainspotting” şi fost boxeur, a fost împuşcat mortal miercuri, în Edinburgh. Poliţia tratează această moarte ca suspectă şi cere martorilor să ofere informaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia din Edinburgh a raportat cu privire la incidentul care a avut loc miercuri seară - Welsh, în vârstă de 42 de ani, a fost rănit grav, pe stradă, şi, în jurul orei, 20.00, a murit la faţa locului.
 
Ziarul The Scotsman a confirmat moartea lui şi a scris că un rezident al cartierului a precizat că Welsh a fost împuşcat în cap.
 
În afara apariţiei în filmul lui Danny Boyle lansat în 2017, Welsh a mai apărut în serialul documentar „Danny Dyer’s Deadliest Men” din 2009.
 
Fără experienţă în actorie înainte de a juca în continuarea „Transpotting”, Welsh (fără legătură cu autorul „Trainspotting”, Irvine Welsh) a fost campion, în 1993, la categoria uşoară a Amateur Boxing Association din Anglia. El a fost implicat şi în mai multe acţiuni caritabile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: