Ultimele imagini cu Draga Olteanu Matei acasă. Ce gânduri şi dorinţe avea marea actriţă

Ultimele imagini cu Draga Olteanu Matei acasă. Ce gânduri şi dorinţe avea marea actriţă

FOTO TVR

Actriţa Draga Olteanu Matei a trăit, în ultimii ani, o viaţă liniştită, departe de scenă şi de public. După o carieră de 60 de ani şi nenumărate roluri celebre, actriţa se retrăsese la Piatra Neamţ, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce în ce mai rare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima sa apariţie publică a avut loc în cadrul emisiunii „Reţeaua de idoli”,realizată de către Irina Păcurariu.

Draga Olteanu Matei se retrasese la Piatra Neamţ, după finalul unei cariere în care a interpretat roluri memorabile. Actriţa a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

După moartea soţului său, medicul Ion Matei, interviurile pe care Draga Olteanu le-a acordat au fost rare, iar apariţiile televizate au devenit doar o amintire. Cu toate acestea, cu puţin timp înainte de a împlini 87 de ani, Draga Olteanu a vorbit cu nostalgie despre anii tinereţii, dar şi despre motivele pentru care nu ar dori să se nască a doua oară.

Află pe Click ce gânduri şi dorinţe avea marea actriţă

Citeşte şi:

Draga Olteanu Matei a fost căsătorită de trei ori, iar pe ultimul soţ l-a divinizat: „Aş fi preferat să mor odată cu el“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările