Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Stela Popescu: „Era palidă şi mi-a spus că se simte foarte obosită“ FOTO

Ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe Stela Popescu: „Era palidă şi mi-a spus că se simte foarte obosită“ FOTO

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie, în urma unui  atac vascular cerebral FOTO Cinemagia

Administratora clădirii în care locuia Stela Popescu a fost ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe actriţă. Femeia spune că regretata artistă era într-o stare fizică precară şi i-a mărturisit că este foarte obosită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administratora clădirii în care Stela Popescu locuia şi unde a fost găsită moartă joi a fost ultima persoană care a văzut-o în viaţă pe regretata actriţă. 
 
 
Femeia îşi aminteşte cu tristeţe cum a decurs întâlnirea şi mărturiseşte că actriţa era palidă, obosită şi îi era dificil să-şi păstreze echilibrul. 
 
„Dânsa a venit cu taxiul acasă, a deschis uşa, ne-am salutat şi am observat că îi era greu să iasă din taxi. Spunea că o dor picioarele. Nu avea o mobilitate şi un echilibru. Am zis să o ajut, era şi cu două pachete. Era palidă şi a spus că se simţea foarte obosită. Făcea paşi mici, mergea încet şi avea o paloare a feţei. În general, era foarte dinamică şi generoasă. Era o persoană deosebită. A mers singură până în casă, a mers foarte încet spre alee“, a declarat femeia într-un interviu pentru Libertatea.

Administratora clădirii în care locuia Stela Popescu FOTO Libertatea
 
Mai mult, invitată la Kanal D, femeia a mărturisit că Stela Popescu avea planuri cu familia de Crăciun şi era nerăbdătoare să-şi revadă nepoţelul în vârstă de un an şi cinci luni.
 
„Era foarte fericită şi era încântată de nepoţel, abia aştepta să-l vadă, era foarte fericită de când s-a născut. De Paşte trebuia să vină aici, să stea în Bucureşti. Spectacolele erau viaţa dânsei. De Crăciun îşi aştepta prietenii şi dorea să fie înconjurată de aceştia. Era o fire veselă“, a mai spus femeia.

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv, cel mai probabil produs cu două-trei zile în urmă, şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru agenţia News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei.
 
Trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului „Constantin Tănase“, unde admiratorii, prietenii şi colegii îi pot aduce un ultim omagiu până duminică, zi în care va avea loc înmormântarea la Mănăstirea Cernica. Actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, care a murit în decembrie 1998. 
 

Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările