Ultima dorinţă a actriţei Draga Olteanu Matei. Ce i-a spus la telefon lui Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti

Ultima dorinţă a actriţei Draga Olteanu Matei. Ce i-a spus la telefon lui Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional Bucureşti

Doamna teatrului românesc s-a stins din viaţă la 87 de ani, pe patul de spital. Draga Olteanu Matei a lăsat o adevărată avere neamului românesc, o mulţime de filme, o mulţime de piese de teatru în care a interpretat roluri magistrale. Viaţa sa personală a fost una intensă, la fel ca cea profesională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru. Avea 50 de ani de carieră şi împlinise vârsta de 87 de ani pe 24 octombrie. Celebra actriţă mărturisea recent: „Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumosă viaţa pe pământ dacă ştii să ţi-o faci ca să mai fie ceva de trăit după.... Am scris în unul din caietele mele...m-am rugat lui D-zeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viaţa foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi...”.

În cei 50 de ani de carieră şi 87 de ani de viaţă, actriţa şi-a făcut timp şi pentru viaţa personală, s-a căsătorit, dar nu a avut copii.

Referitor la viaţa profesonală, Draga Olteanu Matei a avut o dorinţă mare pe care i-a spus directorului Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările