U2 mută un meci al lui Juventus Torino

Grupul irlandez U2 i-a făcut pe managerii clubului italian Juventus Torino să îşi schimbe locul de desfăşurare a unui meci, după ce stadionul Olimpico din Torino fusese rezervat atât pentru concertul trupei, cât şi pentru un meci de fotbal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, partida de fotbal dintre Juventus Torino şi Shamrock Rovers din Europa League a fost mutată pe un alt stadion, pentru ca rockerii să îşi poată relua seria de concerte la data de 6 august.

Formaţia - care a plecat anul trecut în turneul mondial „360° Tour" de promovare a celui mai recent album, „No Line on the Horizon" - a fost nevoită să îşi anuleze mai multe spectacole, după ce solistul Bono a fost supus, în luna mai, unei intervenţii chirurgicale la spate.

Bono s-a accidentat în timpul unei repetiţii pentru cea  de-a treia parte a turneului, care urma să aibă loc în America de Nord. Turneul internaţional „360° Tour" este unul dintre cele mai scumpe din istorie. Fiecare concert de până acum a avut încasări medii de şapte milioane de dolari, fiind urmărit, în medie, de aproape 70.000 de spectatori.

Estimările specialiştilor arată că legendara trupă din Dublin a avut încasări de peste 130 de milioane de dolari din turneu, la un an de la debutul seriei de concerte. Numele turneului vine de la ideea ingenioasă a membrilor formaţiei de a construi o uriaşă scenă mobilă rotativă, astfel încât capacitatea perimetrului de concert să fie mult mai mare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările