Tudor Sişu, membru La Familia şi unul din iniţiatorii proiectului de redefinire a familiei: „Sunt anti-PSD. Implicarea lor face rău referendumului“

Tudor Sişu, membru La Familia şi unul din iniţiatorii proiectului de redefinire a familiei: „Sunt anti-PSD. Implicarea lor face rău referendumului“

Sişu a lansat şi un manifest de susţinere a familiei tradiţionale FOTO David Munteanu

Cântăreţul hip-hop Tudor Sişu (40 de ani), unul dintre iniţiatorii proiectului de revizuire a Constituţiei privind definirea familiei, a declarat că este anti-PSD şi că susţinerea asumată public a partidului pentru referendum reprezintă un dezavantaj şi face rău demersului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o declaraţie pentru Mediafax, Tudor Sişu a făcut foarte clar faptul că nu este un simpatizant al partidului aflat la Guvernare şi declară că asocierea referendumului pentru familia tradiţională cu PSD este în dezavantajul iniţiativei Coaliţiei pentru Familie, pe care artistul o susţine.

„Eu, ca persoană, sunt anti-PSD. Nu ştiu de ce PSD-ul se amestecă în treaba asta. Eu nici măcar nu cred că e un partid comunist, cum cred mulţi, e un partid oportunist. Conform oportunismului lor clasic, PSD-ul se agaţă şi de chestia asta şi denaturează un lucru necesar din punctul meu de vedere şi al altor milioane de oameni. (...) Se încearcă asocierea sentimentului anti-PSD cu sentimentul anti-referendum. Cred că implicarea lor o să facă un rău“, a declarat Sişu. 
 
Artistul a mai subliniat că este deranjat de asocierea lui cu politicienii care conduc România şi consideră ruşinos faptul că „trebuie să plătească taxe unor astfel de oameni“. 
 
„Eu mă dezic de PSD în orice chestie. Nu îi consider nişte oameni care văd interesul ţării, cum ar fi un Orban sau un Putin, ei sunt nişte oportunişti care profită de anumite sentimente şi emoţii, la fel cum cealaltă tabără profită pentru a-şi impune agenda şi planurile lor. Aceasta e o iniţiativă pur civilă“, a mai spus artistul.

Tudor Sişu este unul dintre cei 16 iniţiatori ai proiectului de revizuire a Constituţiei propus de Coaliţia pentru Familie. „Sunt om, uneori cedez, nu caut să mă justific. Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă. Şi eu, şi tu, toţi avem fel de fel de defecte. Dar acum, din cauza patimii mele, nu trebuie să lupt pentru legalizarea ei. Răul n-o să vină niciodată în forma sa cea mai urâtă şi o să zică: «eu sunt răul şi hai să facem nenorocirea asta!» Nu, o să vină ca o chestie de toleranţă, de respect, de iubire. Între ghilimele“, declara cântăreţul la începutul proiectului.
 
De altfel, la finalul anului trecut, Sişu şi Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovează familia tradiţională, credinţa în Dumnezeu şi naţionalismul. 
 
Referendumul va avea loc pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie, iar costul total al organizării  se ridică la 163,712 milioane de lei, adică aproximativ 35 de milioane de euro. 
 
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că referendumul nu este împotriva „minorităţilor sexuale“, ci reprezintă doar un efect al unui demers cetăţenesc. Premierul a cerut, de asemenea, partidelor din opoziţie să nu mai fac apel la boicotarea referendumului şi să se poziţioneze clar faţă de el. „ Partidul pe care îl reprezint şi-a arătat sprijinul faţă de acest referendum şi cred că este cel mai adecvat răspuns“, a mai spus Dăncilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: