Tudor Chirilă, ieşire nervoasă la Digi FM din cauza unor glume: „Umorul vostru e slab. Voiaţi să iasă puţin circ şi aţi reuşit“ VIDEO

Tudor Chirilă, ieşire nervoasă la Digi FM din cauza unor glume: „Umorul vostru e slab. Voiaţi să iasă puţin circ şi aţi reuşit“ VIDEO

Tudor Chirilă nu a apreciat deloc umorul matinalilor de la Digi FM FOTO captură Facebook Digi FM

Tudor Chirilă a avut o ieşire nervoasă în cadrul matinalului de la Digi FM, prezentat de Bogdan Miu şi Cătălin Striblea, din cauza unor glume la adresa lui pe care le-a considerat nepotrivite. Cântăreţul le-a reproşat realizatorilor că îşi doresc circ, deşi el a fost invitat să vorbească despre muzică, şi i-a forţat să încheie emisiunea mai devreme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Chirilă a fost invitat la matinalul Digi FM pentru a vorbi despre noul album al trupei Vama, „Better“. Totul a mers bine până în momentul în care prezentatorii Bogdan Miu şi Cătălin Striblea au introdus-o pe colega lor, Beatrice, care pregăteşte în cadrul matinalului o serie de glume de tipul „roast“ pe seama vedetelor invitate în emisiune.
 
Încă de la început, Tudor Chirilă a fost întrebat dacă „ţine la glume“ şi a fost avertizat de matinali să nu se supere.
 
Beatrice a citit de pe o foaie glume ca: „Ai câştigat de atât de multe ori «Vocea României» încât Marius Moga a cedat nervos şi s-a mutat la «Vocea României Junior», măcar acum e printre ai lui“, „Eşti un actor atât de bun încât rolul de artist de succes îţi iese foarte bine“, „Eşti atât de frumos încât perna ta îţi cântă: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Au trecut ani şi viaţa te-a schimbat, au trecut ani şi la «Vocea» eşti jurat, pe Brenciu l-ai zburat, de trei ori trofeul l-ai câştigat, dar freza ta e tot de... cenzurat“, „Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost“, „De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui“, la care matinalii s-au amuzat copios, însă nu şi Tudor Chirilă, care nu a gustat deloc umorul prezentatorilor. 
 
 
Una dintre glume, însă, a reuşit să-l enerveze pe artist deoarece făcea referire la viaţa lui persoanală: „Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu.“
 
La un moment dat, artistul n-a mai putut suporta şi i-a cerut prezentatoarei foaia de pe care citea glumele spunând: „Dar nu vrei să îmi dai să le citesc eu că parcă tu mă adormi.“
 
N-a mai durat mult şi lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru matinalii de la Digi FM, care au fost umiliţi de către Tudor Chirilă.
 
„Am râs“, a spus cântăreţul ironic. „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe.“
Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t
Bogdan Miu a încercat să se scuze, spunând că a încercat să o convingă pe Beatrice, înainte de emisiune, să nu zică gluma cu Andreea Raicu.
 
„Las-o aşa de c***t cum a fost şi mergem mai departe“, a zis nervos Chirilă. „M-am supărat pentru că eu, în general, lucrurile astea intime nu le transform în circ. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de c***t“, a continuat artistul, repetând ostentativ cuvântul trivial în microfon.
 

Matinalul a fost întrerupt din dorinţa lui Chirilă de a ieşi din emisie

Prezentatorii au încercat să calmeze spiritele şi să revină la discuţia despre albumul Vama, însă Chirilă le-a tăiat-o scurt: „Nu cred că asta vă interesează, sincer, cred că pe voi singurul lucru care vă interesează este să iasă puţin circ după emisiunea asta şi aţi reuşit. Eu a trebuit să stau 10 minute să ascult cum o leşinată citea glume şi trebuia să ne facem că râdem, dincolo de faptul ăsta, umorul vostru e slab. Tu ai vrea să fii Times New Roman, dar ăia chiar le au bune“.
 
„Oare ce ar putea să schimbe starea asta?“, l-a întrebat Miu. „Nimic, ies cu băieţii şi beau o bere după emisiune. Cu cât se termină mai repede, cu atât mai bine“, i-a răspuns categoric Chirilă, moment în care Miu a decis să întrerupă emisiunea.
 
citeste totul despre: