Trucul lui Johnny Depp: actorul plăteşte bani grei să i se sufle replicile din filme. Reacţia reprezentanţilor acestuia

Trucul lui Johnny Depp:
actorul plăteşte bani grei să i se sufle replicile din filme. Reacţia reprezentanţilor acestuia

Metoda folosită de Johnny Depp este dezvăluită de foştii lui manageri FOTO Hepta

Foştii manageri ai actorului Johnny Depp (53 de ani) au declarat că starul hollywoodian rosteşte replicile din filme abia după ce acestea îi sunt transmise de un asistent prin intermediul unui dispozitiv auditiv, pentru ca el să nu mai fie nevoit să le memoreze, potrivit presei americane, citată de BBC.

Sute de mii de dolari cheltuiţi de actor pentru acest truc 

Informaţia provine dintr-o serie de documente depuse în instanţă, în cadrul unui proces între starul hollywoodian şi foştii manageri ai lui, arată News.ro.

Actorul i-a dat în judecată pentru administrarea defectuoasă a banilor lui, iar foştii manageri au demarat la rândul lor un proces împotriva sa.

Printre afirmaţiile foştilor manageri se află şi o dezvăluire referitoare la cheltuielile făcute de Johnny Depp, care ar plăti sute de mii de dolari unui inginer de sunet care îi citeşte replicile din filme, pe platourile de filmare, tranmiţându-i-le printr-un dispozitiv auditiv.

Actorul ar fi folosit această metodă „timp de mulţi ani pentru a i se citi replicile în timpul filmărilor“, potrivit unui document dezvăluit, luni, în cadrul acelui proces.

„Depp a instatat ca inginerul lui de sunet să fie menţinut pe ştatul de plată anual, pentru ca el să nu mai fie nevoit să memoreze replicile“, se afirmă în acel document redactat de avocatul Michael Kump, în numele managerilor Joel şi Robert Mandel de la compania de management şi impresariat artistic The Management Group.

Detalii despre actele dezvăluite în acest proces au fost preluate de numeroase publicaţii prestigioase din Statele Unite, precum „Variety“, „The Hollywood Reporter“, „Deadline“ şi „The New York Post“.

Conflictul dintre Depp şi foştii manageri continuă 

Avocatul actorului Johnny Depp a spus că aceste afirmaţii sunt „aberante“.

Reprezentanţii The Management Group (TMG) spun că starul hollywoodian suferă de „sindromul cheltuielilor compulsive“ şi are nevoie de o „examinare mintală“.

Actorul american Johnny Depp a declarat că problemele sale financiare au fost cauzate de foştii lui manageri, nu de stilul de viaţă pe care l-a adoptat în ultimii ani, care a fost marcat de cheltuieli extravagante.

Johnny Depp a dat în judecată în luna ianuarie compania de management artistic The Management Group, pe care a acuzat-o de fraudă şi neglijenţă şi de la care solicită daune de 25 de milioane de dolari.

Compania The Management Group l-a dat la rândul ei în judecată pe starul hollywoodian, atribuind problemele financiare ale acestuia unui stil de viaţă extravagant, marcat de cheltuieli de 2 milioane de dolari pe lună.

Johnny Depp mai spune că felul în care The Management Group i-a administrat afacerile l-a făcut să acumuleze datorii de 40 de milioane de dolari.

De asemenea, starul a acuzat această firmă din Los Angeles, condusă de fraţii Joel şi Rob Mandel, că nu i-a plătit taxele la timp şi că a contractat în numele lui împrumuturi cu dobânzi ridicate. 

Depp a trimis în spaţiu cenuşa lui Hunter S. Thompson 

În schimb, reprezentanţii companiei afirmă că fostul lor client „a refuzat să trăiască în concordanţă cu mijloacele sale financiare, în pofida unor avertismente repetate în legătură cu situaţia sa financiară“.

Ei afirmă că actorul a cheltuit 3 milioane de dolari pentru a trimite în spaţiu cenuşa lui Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun extrem de puternic. Starul american a vorbit el însuşi despre acel demers şi a spus că iniţiativa l-a costat 5 milioane de dolari.

Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune „21 Jump Street“. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: