Totul despre relaţia Mirabelei Dauer cu fiul înstrăinat. Nanu nu o vede drept mamă pe cea care i-a dat naştere

Totul despre relaţia Mirabelei Dauer cu fiul înstrăinat. Nanu nu o vede drept mamă pe cea care i-a dat naştere

Mirabela Dauer şi fiul ei, Nanu FOTO Arhivă

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă puţini cunosc detalii legate despre viaţa ei privată. Şi asta pentru că Mirabela Dauer a încercat mereu să-i bucure pe români, nu să-i împovăreze cu drama ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ei bine, după foarte mulţi ani, artista a acceptat să vorbească, într-un interviu televizat, despre drama vieţii sale. Mirabela Dauer a mărturisit că fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept ”Nanu”, a abandonat-o în totalitate şi refuză să-i vorbească. Ea spune că în ciuda încercărilor de a-şi recâştiga fiul, acesta refuză orice apropiere: ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

De cealaltă parte a baricadei, Nanu (42 de ani) susţine că nu o vede pe Mirabela Dauer ca pe o mamă, ci ca un sprijin financiar obligatoriu.

Iată ce spune Nanu despre cea care i-a dat viaţă. E sfâşietor pentru artistă!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: