Topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de comedie din lume: Jerry Seinfeld revine în top

Topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de comedie din lume: Jerry Seinfeld revine în top

Jerry Seinfeld revine în fruntea topului Forbes FOTO AP

Jerry Seinfeld (63 de ani), coautor al serialului TV „Seinfeld“, a devenit cel mai bine plătit actor de comedie din lume, după ce anul trecut a avut câştiguri în valoare de 69 de milioane de dolari, arată contactmusic.net.

Actorul ajunsese pe locul doi în 2016, pe lista realizată de Forbes anual, dar şi-a recâştigat locul fruntaş câştigând suma de 69 de milioane de dolari, datorită unui contract încheiat cu reţeaua Netflix pentru două show-uri de comedie, actorul surclasându-l pe Chris Rock, plasat pe locul al doilea, cu 57 de milioane de dolari.

Louis C.K. s-a clasat pe locul al treilea cu 52 de milioane de dolari, în timp ce Dave Chappelle, pe locul patru, cu 47 de milioane de dolari, ambii comedianţi obţinând câştiguri în perioada iunie 2016-iunie 2017 graţie unor contracte încheiate cu aceeaşi reţea, Netflix.

Amy Schumer este singura femeie în topul de zece al celor mai bine plătiţi actori de comedie, clasându-se pe locul al cincilea, cu 37.5 milioane de dolari.

Anul trecut, Kevin Hart se plasese pe primul loc în lista Forbes a celor mai bine plătiţi actori de comedie din lume, acesta având câştiguri de 87,5 milioane de dolari, dar în acest an el s-a clasat pe locul şase cu câştiguri în valoare de 32,5 milioane de dolari, după ce şi-a amânat turneul pentru a se concentra pe activitatea filmografică şi pe platforma sa, Laugh Out Loud, care se va lansa săptămâna viitoare.

Jim Gaffigan s-a plasat pe locul şapte, cu 30,5 milioane de dolari în câştiguri.

Fostul câştigător al concursului „America's Got Talent“, Terry Fator, se află pe locul opt în listă, obţinând 18.5 milioane de dolari, după ce a susţinut peste 225 de spectacole, majoritatea în Las Vegas, în timp ce Jeff Dunham şi noul talent Sebastian Maniscalco - plasaţi pe locurile nouă, respectiv zece - au jucat în câte 100 de spectacole fiecare, adunând 15.5 milioane de dolari, respectiv 15 milioane de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: