Superman, cel mai sexi bărbat

Superman, cel mai sexi bărbat

Interpretul supereroului este cel mai sexi bărbat al anului, potrivit revistei "Glamour". FOTO Reuters

Editorii revistei britanice "Glamour" au desemnat cel mai sexi bărbat al anului 2013. După ce a ocupat primul loc în ultimii patru ani, Robert Pattinson (27 de ani) a fost detronat, în favoarea lui Henry Cavill (30 de ani), interpretul lui Superman.

Ştiri pe aceeaşi temă


Actorul Henry Cavill, care interpretează rolul lui Superman în „Man of Steel: Eroul“, a fost desemnat cel mai sexi bărbat al anului 2013 de editorii revistei britanice "Glamour".

Henry Cavill FOTO AFP

Actorul britanic, în vârstă de 30 de ani, l-a detronat astfel pe Robert Pattinson, veteranul seriei „Amurg“ care a ocupat primul loc în top patru ani consecutiv şi care se situează acum pe poziţia secundă.

Robert Pattison FOTO AFP

Locul al treilea în Top 100 este ocupat de actorul australian, din franciza „Jocurile foamei“, Liam Hemsworth, care până de curând a avut o relaţie cu Miley Cyrus.

Liam Hemsworth FOTO AFP

Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din seria „Thor“, ocupă locul al patrulea, iar Benedict Cumberbatch se situează pe locul al cincilea.

În topul 100 al celor mai sexy bărbaţi mai figurează cântăreţii Justin Bieber şi Harry Styles, actorii Idris Elba, Ryan Gosling şi Channing Tatum, precum şi sportivii David Beckham şi Rafael Nadal.

Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, în serialul de succes „The Tudors“. El a mai jucat în filme precum „Ce-o fi o fi.../ Whatever Works“ (2009), „Pulbere de stele/ Stardust“ (2007), „Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde“ (2006) şi „Hellraiser: Hellworld.com“ (2005). Recent, l-a interpretat pe Superman în „Man of Steel: Eroul“ (2013), rol pe care îl va relua în „Batman vs. Superman“, anunţat pentru 2015.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările