Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley: „Suntem prieteni de mult timp. Ne plac serile petrecute împreună“

Tom Jones are o relaţie cu Priscilla Presley: „Suntem prieteni de mult timp. Ne plac serile petrecute împreună“

Tom Jones spune că Priscilla Presley este „o doamnă minunată“ FOTO Hepta

Cântăreţul galez Tom Jones, rămas văduv după moartea soţiei sale în 2016, are o relaţie cu Priscilla Presley, văduva cântăreţului american Elvis Presley, informează site-ul contactmusic.com, arată News.ro.

Artistul galez, în vârstă de 76 de ani, a fost devastat după moartea soţiei sale Linda, cu care a fost căsătorit timp de 59 de ani. Linda a murit din cauza unui cancer pe 10 aprilie 2016, însă, potrivit presei internaţionale, Tom Jones şi-a regăsit fericirea alături de Priscilla Presley, văduva lui Elvis Presley, cu care are o relaţie ce a început în urmă cu câteva săptămâni.

„Tom a avut parte de un an foarte dificil după moartea Lindei, însă s-a bucurat de compania Priscillei. Au fost văzuţi împreună în public în Hollywood şi, deşi relaţia lor se află la început, ei iau lucrurile pas cu pas şi se bucură de fiecare zi“, a declarat purtătorul de cuvânt al artistului.

Tom Jones a spus că Priscilla Presley, în vârstă de 71 de ani, este „o doamnă minunată“ şi a recunoscut că apreciază compania ei.

„Suntem prieteni de mult timp. Este o doamnă minunată. Ne plac serile noastre petrecute împreună în oraş“, a spus artistul galez.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţului a adăugat: „Priscilla Presley şi Tom se cunosc de foarte mulţi ani“.

Anterior, Tom a recunoscut că moartea soţiei sale, Linda, a fost „cel mai greu lucru“ pe care a trebuit să îl facă în viaţă.

„A fost foarte dificil, a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac în viaţa mea. Am fost căsătoriţi timp de 59 de ani, ne ştiam de când eram copii. S-a întâmplat repede, a avut cancer. Eu mă aflam în Filipine când am primit acel apel telefonic, prin care am fost informat că boala ei era într-un stadiu terminal. A trebuit să opresc turneul. Am luat avionul şi m-am întors în Los Angeles. A mai trăit o săptămână într-un spital din Los Angeles“, a dezvăluit starul galez.

Tom Jones şi Melinda „Linda“ Rose s-au căsătorit pe 2 martie 1957 pe când aveau amândoi vârsta de 16 ani. Fiul lor, Mark, s-a născut tot în 1957.

În pofida reputaţiei sale de afemeiat notoriu - presa a scris că artistul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu peste 2.000 de admiratoare -, Tom Jones a spus că mariajul lui cu Linda nu a fost niciodată în pericol şi că soţia lui a reprezentat „cel mai important lucru“ din viaţa lui.

Priscilla Presley a fost căsătorită în perioada 1967 - 1973 cu „regele muzicii rock'n'roll“, Elvis Presley, cu care a avut o fiică, Lisa Marie, născută pe 1 februarie 1968. După divorţul din 1973, a avut mai multe relaţii de durată. Mai întâi, cu instructorul de karate Mike Stone, apoi o relaţie de şase ani cu actorul şi modelul Mike Edwards. Cea mai lungă relaţie a ei, cu scenaristul şi regizorul italian Marco Garibaldi, a durat 22 de ani şi s-a încheiat în 2006. Cei doi au împreună un fiu, Navarone, născut pe 1 martie 1987. Apoi, Priscilla Presley a avut o relaţie cu Nigel Lythgoe între anii 2006 şi 2009. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: