Tom Hardy, de nerecunoscut la nunta regală: actorul a apărut chel şi fără barbă FOTO

Tom Hardy, de nerecunoscut la nunta regală: actorul a apărut chel şi fără barbă FOTO

Tom Hardy a fost invitat la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle FOTO Getty Images

Tom Hardy (40 de ani) s-a numărat printre invitaţii la nunta prinţului Harry al Marii Britanii cu Meghan Markle, iar înfăţişarea actorului britanic i-a luat prn surprindere pe fanii săi, care au reacţionat imediat pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 600 de invitaţi le-au fost alături prinţului Harry şi actriţei Meghan Markle în ziua nunţii. 
 
Printre primii invitaţi de seamă care au sosit la capela St. George din Windsor, unde a avut loc nunta regală, au fost avocata Amal Clooney şi actorul George Clooney, Victoria şi David Beckham, dar şi Tom Hardy, care a fost însoţit de partenera lui, Charlotte Riley (36 de ani). 
 
Actorul, în vârstă de 40 de ani, a suprins prin înfăţişare, fiind ras în cap şi fără barbă, purtând, în schimb, o pereche de ochelari de soare.  

 
După primele imagini apărute în presa internaţională, fanii actorului s-au arătat surprinşi de noul său look. Astfel, cei mai mulţi dintre aceştia s-au întrebat dacă nu cumva actorul se simte confortabil în pielea celebrului său personaj, „Bane“, din pelicula „The Dark Night Rises“. 
 
Chiar dacă unii dintre ei şi-au exprimat „dezamăgirea“, alţii au fost încântaţi să-l revadă de actor „după chipul şi asemnarea“ alter egoul-ui său, notează cosmopolitan.com. 
 
 „Uitaţi de nunta regală. Mai important acum e: unde a dispărut tot părul lui Tom Hardy?“, a scris o persoană. 
„Tom Hardy a venit la nunta regală în pielea lui Bane. Unde e Batman? Îl iubesc“, a scris un internaut. 
 
„Tom Hardy se află la nunta regală. Această nuntă e mult mai bună decât gala Oscar“, a scris o altă persoană. 
 
O fană a scris: „Tom Hardy, vreţi tu şi chelia ta să vă căsătoriţi cu mine?“. 
 
Ei bine, se pare că îndrăgitul actor şi-a schimbat radical înfăţişarea pentru a se pregăti pentru noul său rol din filmul „Fonzo“, unde îl interpretează pe faimosul gangster american Al Capone. 
 
 
 
 
 
citeste totul despre: