Tom Hardy a devenit tată pentru a treia oară. Ce nume va purta copilul, botezat după un personaj celebru FOTO

Tom Hardy a devenit tată pentru a treia oară. Ce nume va purta copilul, botezat după un personaj celebru FOTO

Tom Hardy şi Charlotte Riley FOTO Guliver/Getty Images

Cunoscutul actor britanic Tom Hardy, în vârstă de 41 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. Soţia lui, Charlotte Riley (37 de ani), a născut un băieţel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tom Hardy şi soţia lui, actriţa britanică Charlotte Riley, în vârstă de 37 de ani, au devenit din nou părinţi, scrie eonline.com.  
 
Actriţa a născut un băieţel, cel de-al doilea copil al cuplului. Tom Hardy mai are un alt fiu, în vârstă de 10 ani, dintr-o altă relaţie. 
 
Potrivit apropiaţilor celor doi actori, Hardy şi Riley sunt extrem de fericiţi şi spun că bebeluşul arată exact ca Tom. 
 
În plus, aceştia au dezvăluit şi numele copilului, care va fi botezat după un personaj celebru. Aşadar, micuţul va purta numele de Forrest, pentru că mama lui este mare fan al filmului „Forrest Gump“. 
 
Tom şi Charlotte s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale serialului TV „Wuthering Heights“. În iulie 2014 avea loc nunta, iar în octombrie 2015 li se năştea primul lor copil. 
 
Thomas Hardy s-a născut pe 15 septembrie 1977, în Hammersmith, un cartier mărginaş din vestul Londrei. Mama lui este artistă şi pictoriţă, iar tatăl lui este scriitor. Singur la părinţi, a încercat să se ţină de şcoală înainte de a deveni un adolescent rebel, când a început să fure şi să aibă un comportament violent. A fost arestat la 15 ani pentru conducerea unui autovehicul furat şi pentru posesia unei arme. Cu toate acestea, la vârsta de 19 ani, Tom a câştigat un concurs de modeling. S-a decis să urmeze o carieră de actor, la Richmond Adult College, apoi la Drama Centre London, dar nu a reuşit să termine cursurile acesteia din urmă, pentru că i s-a oferit un rol în „Band of Brothers“, pe care nu l-a refuzat.
 
În 1999, s-a căsătorit cu producătoarea Sarah Ward, iar doi ani mai târziu a fost distribuit în celebrul „Black Hawk Down“. A avut şi o apariţie în Star Trek. A câştigat şi un premiu pentru acest rol, apoi a suferit o cădere din cauza drogurilor şi a alcoolului. A mers la dezintoxicare, iar cu ajutorul părinţilor si cu multă voinţă a reuşit să treacă peste acest moment şi să îşi schimbe comportamentul. A urmat divorţul de soţia sa, în 2004. A început din nou să joace în filme, să câştige premii, să facă acte caritabile. Alături de noua sa parteneră, Rachael Speed, a avut şi primul său copil, un fiu, în aprilie 2008.
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
Anul 2009 îl găsea într-o relaţie cu actriţa Charlotte Riley (foto sus). Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului TV „Wuthering Heights“. În iulie 2014 avea loc nunta, iar în octombrie 2015 li se năştea primul lor copil. S-a implicat în continuare în numeroase acţiuni umanitare, adoptând câini sau ajutând persoaneje bolnave de cancer. 
 
A jucat în numeroase filme de lungmetraj şi de televiziune, precum şi în spectacole de teatru: „Inception“, „Batman - The Dark Knight Rises“, „Lawless“, „Mad Max: Fury Road“, „The Revenant“. Se zvoneşte că ar fi următorul James Bond, dar până acum nu a apărut nicio informaţie concretă în această privinţă.
 
În 2016 a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru participarea sa în filmul „The Revenant“, în 2014 a fost nominalizat la European Film Awards, pentru Cel mai bun actor european, cu rolul din filmul „Locke“. Câştigător a numeroase premii, printre care British Independent Film Awards - BIFA, în 2009 şi în 2015, precum şi Premiul BAFTA - Rising Star Award, în 2011.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: