Tom Hardy, detalii despre momentul în care Shia LaBeouf l-a atacat şi l-a făcut KO la filmări: „M-am trezit în braţele cuiva. Am vrut să plec, dar nu m-au lăsat“

Tom Hardy, detalii despre momentul în care Shia LaBeouf l-a atacat şi l-a făcut KO la filmări: „M-am trezit în braţele cuiva. Am vrut să plec, dar nu m-au lăsat“

Tom Hardy şi Shia LaBoeuf au jucat împreună în filmul „Lawless“ din 2012

Actorul Tom Hardy a mărturisit că încă îl respectă pe actorul Shia LaBoeuf, chiar dacă în urmă cu şapte ani l-a atacat pe platourile de filmare, după ce consumase alcool.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2012, cei doi actori au lucrat împreună la filmul „Lawless“ şi au trecut prin clipe tensionate pe platourile de filmare. Cu toate acestea, actorul britanic Tom Hardy (40 de ani) are numai cuvinte de laudă faţă de colegul său, americanul Shia LaBoeuf (31 de ani), scrie Daily Mail. 
 
Atât Hardy, cât şi LaBeouf sunt cunoscuţi pentru abordarea extrem de profundă a rolurilor pe care le primesc, aşa că nu a fost o surpriză pentru nimeni comportamentul pe care îl aveau pe platourile de filmare, având în vedere că jucau rolul unor fraţi ce aveau o relaţie tensionată. 
 
 
Într-un interviu acordat publicaţiei Esquire, Hardy a mărturisit că admiră etica de muncă a lui Shia şi că înţelege seriozitatea cu care tratează orice rol: „Unui actor i se cer două lucruri: să fie disciplinat şi de încredere, să fie comunicativ şi plăcut la locul de muncă. Apoi, i se cere să devină un psihopat şi să o facă într-un mod cât mai autentic cu putinţă. E greu să rămâi stabil şi echilibrat în această situaţie. Drama nu îi atrage pe cei stabili.“

FOTO Daily Mail
 
Actorul a continuat să-i laude performanţele actoriceşti ale fostului său coleg: „Shia are capacitatea de a construi o scenă bazându-se exclusiv pe imaginaţia lui. Ştiu că roboţii nu există, dar când mă uit la el, parcă ii văd.“
 
Tom Hardy a povestit şi cum Shia l-a făcut K.O într-una din secvenţe, spunând despre fostul său coleg că „este o persoană dură, foarte intimidantă“: „M-a atacat. Consumase alcool. M-am trezit în braţele antrenorului meu şi l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a zis «Shia s-a întâmplat». Am vrut să plec, dar mi s-a răspuns că nu pot face asta, pentru că mai avem trei săptămâni de filmări“, a povestit actorul. 
 
 
 

Alte probleme ale actorului 

Anul trecut, actorul Shia LaBoeuf a fost arestat în Georgia pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind reţinut în închisoarea Chatham, potrivit autorităţilor. El a fost eliberat câteva ore mai târziu, după ce a plătit o cauţiune de 7.000 de dolari. Actorul se afla în Savannah pentru filmări la pelicula independentă „The Peanut Butter Falcon“, potrivit „Variety“. 

Shia LaBeouf a mai avut probleme de acest fel cu poliţia în ianuarie. Atunci el a fost arestat în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump.

În 2014, actorul a fost arestat după ce a deranjat reprezentaţia musicalului „Cabaret“ de pe Broadway din New York, făcându-se vinovat atunci tot de tulburarea ordinii, comportament violent şi a primit îngrijiri pentru dependenţă. 

Shia LaBeouf, născut pe 11 iunie 1986, la Los Angeles, şi-a început cariera ca actor pentru Disney Channel, în 1999, şi a devenit faimos datorită rolului din franciza „Transformers“. 

Shia La Beouf FOTO Getty Images

Între filmele din distribuţia cărora a făcut parte se numără „Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull“ (2008), de Steven Spielberg, şi cele două producţii „Nymphomaniac“ (2013 şi 2014), de Lars Von Trier. În ultimii ani a optat tot mai mult pentru roluri în filme independente, precum „American Honey“, care a avut premiera la Cannes 2016. 

Tom Hardy a fost nominalizat la Oscar în 2016 la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru interpretarea personajului John Fitzgerald în „The Revenant”. Însă, premiul la această categorie i-a revenit lui Mark Rylance pentru apariţia sa în „Bridge of Spies“. Hardy mai poate fi văzut în serialul de succes „Tabu“. 
    
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările