Tom Hanks, dezvăluiri despre mariajul de 28 de ani cu Rita Wilson: „Încă nu îmi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc“

Tom Hanks, dezvăluiri despre mariajul de 28 de ani cu Rita Wilson: „Încă nu îmi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc“

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi de 28 de ani FOTO Getty Images

Actorul american Tom Hanks a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu soţia sa, actriţa Rita Wilson, de care era îndrăgostit încă din liceu. Sunt căsătoriţi de 28 de ani şi au trecut printr-o perioadă extrem de grea, atunci când actriţa a fost diagnosticată cu cancer de sân, în 2015.

În drama „Sully:Miracolul de pe râul Hudson“ (2016), regizată de Clint Eastwood, care s-a bucurat de un mare succes, Tom Hanks joacă rolul celebrului căpitan Chesley Sullenberger, care a reuşit să salveze vieţile a 155 de persoane în 2009, după ce a reuşit să-şi ghideze aeronava avariată spre apele îngheţate ale râului Hudson, efectuând o aterizare forţată. Chiar dacă de-a lungul timpului a intrat în pielea mai mulotr eroi, Tom Hanks spune că eroul din viaţa lui este chiar soţia sa, actriţa Rita Wilson, cu care este căsătorit de 28 de ani.
 
Actorul a fost devastat când soţia sa a fost diagnosticată cu cancer de sân. Anul trecut, Rita Wilson a trecut printr-o dublă mastectomie şi o reconstrucţie mamară, în toată această perioadă grea avându-l alături pe soţul său.
 
„Tot ceea ce pot să fac este să mă înclin în faţa curajului soţiei mele“, a declarat Tom Hanks pentru Mirror.
 
Tom Hanks şi Rita Wilson se cunosc încă din liceu, însă au format un cuplu mulţi ani mai târziu. Actorul recunoaşte că era îndrăgostit de Rita încă din 1972, pe când aceasta apărea în serialul de televiziune „The Brady Bunch“.
 
„Încă nu îmi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc, însă ea mi-a recunoscut în cele din urmă că nu mi-ar fi acordat din timpul ei dacă aş fi îndrăznit“, a mărturisit actorul.
 
Tom Hanks, care s-a căsătorit cu actriţa în 1988, spune că nu există vreun secret aparte pentru fericirea lor. 
 
„Oamenii spun «Doamne, cred că este greu să ţii un mariaj în lumea showbiz-ului!» Eu cred că este greu să rămâi căsătorit în orice situaţie, dar dacă te căsătoreşti cu persoana potrivită, este foarte posibil să meargă. Noi ne oferim sprijin reciproc în orice vrea celălalt să realizeze. Căsnicia noastră nu necesită eforturi mari. Suntem căsătoriţi de 28 de ani şi încă ne descoperim“, a spus actorul.

tom hanks si rita wilson
Tom Hanks şi Rita Wilson, în primii ani de căsătorie FOTO Mirror
 
Chiar dacă este câştigătorul unui premiu Oscar pentru rolul din „Forrest Gump“ şi este una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood, viaţa nu a fost întodeauna uşoară pentru Hanks. Părinţii lui au divorţat pe când el avea patru ani, tatăl său s-a recăsătorit de două ori, iar familia lui a fost într-o continuă mişcare. A trecut şi printr-o perioadă în cariera sa în care s-a temut că va pierde totul.
 
„Serialul meu a fost anulat, nu se mai arăta nimic la orizont, telefonul nu suna, aveam datorii şi aveam doi copii. Apoi a apărut «Big»“, a spus Hanks.
 
Filmul „Big“, din 1988, în care actorul a jucat rolul unui bărbat cu mintea unui copil, este cel care l-a făcut celebru.
 
„În momentul în care a fost lansat, eram deja căsătorit cu Rita şi mi-am spus «Ştii ce? Totul va fi bine. Voi fi capabil să-mi plătesc chiria, să-mi repar maşina şi să le cumpăr cadouri de Crăciun copiilor». Erau o mulţime de lucruri pentru care nu trebuia să-mi mai fac griji“, a povestit Hanks.
 
tom hanks si rita wilson
Tom Hanks şi Rita Wilson, în ziua nunţii lor FOTO Mirror
 
Cu 28 de ani de căsnicie şi 50 de filme la activ, Tom Hanks pare împlinit.
 
„Sunt bunic, am nişte copii minunaţi, cu toţii sunt amuzanţi şi mai mult sau mai puţin independenţi. Îmi ţin sub control glicemia iar genunchii încă n-au cedat. Am câştigat! Fabulos! Sunt încă aici şi asta mă face să mă simt bine“, a spus în încheiere actorul.
 
Tom Hanks şi Rita Wilson au jucat împreună în filmele „Volunteers“ şi „Sleepless in Seattle“. Au împreună doi fii, Chester (26 de ani) şi Truman Theodore (20 de ani). Tom Hanks mai are doi copii din căsătoria cu actriţa Samantha Lewes (1978-1987) – Elizabeth (34 de ani) şi Colin (38 de ani).
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările