Tom Cruise are o relaţie cu o actriţă cu 26 de ani mai tânără ca el: „Vrea să devină viitoarea doamnă Cruise“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tom Cruise are o nouă iubită, cu 26 de ani mai tânără ca el, presa scriind că aceasta poate să devină în scurt timp „viitoarea doamnă Cruise“.

Tom Cruise, fermecat de noua lui iubită 

După cinci ani de la divorţul de Katie Holmes, actorul american Tom Cruise (54 de ani) şi-a găsit din nou dragostea în braţele actriţei britanice Vanessa Kirby, cu 26 de ani mai tânără ca el, relatează online ziarul spaniol „ABC“.

Potrivit informaţiilor publicate de site-ul „InTouch Weekly“, vedeta de la Hollywood şi actriţa în vârstă de 28 de ani, cunoscută din serialul „The Crown“, se gândesc să facă un pas serios în relaţia lor pe care au menţinut-o în cel mai mare secret. „Este uimit de farmecul şi de energia ei. Vrea ca Vanessa să devină viitoarea doamnă Cruise“, a asigurat publicaţiei „Daily Mail“ o sursă apropiată actorului, scrie „Agerpres“.

Mass-media britanice dau o atenţie deosebită intenţiilor lui Tome Cruise de a face din Vanessa cea de-a patra sa soţie, o idee care nu-i dă pace de la moartea mamei actorului, Mary Lee Pfeiffer, în februarie anul acesta, la vârsta de 80 de ani.

O sursă apropiată a protagonistului seriei „Mission Impossible“ a povestit că actorul este subjugat de farmecele britanicei, care joacă rolul prinţesei Margaret în serialul „The Crown“ dedicat reginei Elisabeta a II-a şi difuzat de Netflix, şi s-a ocupat ca aceasta sa aibă un rol important în partea a şasea a producţiei de televiziune. 

Vanessa Kirby hepta

Vanessa Kirby, noua iubită a lui Tom Cruise FOTO Hepta 

Cine este noua iubită a actorului 

Vanessa Kirby s-a născut la Wimbledon şi a studiat la Universitatea din Exeter. Ea şi-a început cariera ca actriţă de teatru şi apoi a obţinut roluri secundare în producţii pentru marele ecran, precum filmul „Jupiter Ascending“, alături de Mila Kunis şi Channing Tatum.

Vanessa mai are încă doi fraţi, fiind cel de-al doilea copil al unei editoare de presă şi al unui chirurg. Ea a avut o relaţie de trei ani cu actorul Christian Cooke şi o legătură de doi ani cu Douglas Booth, însă din 2013 nu a mai fost implicată în nicio relaţie, potrivit ABC.

Presa străină a susţinut întotdeauna că Biserica Scientologică, cultul controversat la care actorul a aderat, a fost motivul pentru care mariajele lui Tom Cruise au eşuat. Acesta a fost căsătorit cu actriţa australiană Nicole Kidman (49 de ani), în perioada 1990-2001, alături de care a adoptat doi copii, şi cu actriţa americană Katie Holmes (37 de ani), din 2006 până în 2012, aceştia având o fetiţă, Suri. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite