Tom Cruise a fost eclipsat de Kate Middleton la premiera filmului "Top Gun: Maverick"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Click.ro
Foto Click.ro

Soţia prinţului William a reuşit să atragă toate privirile la premiera filmului "Top Gun: Maverick", eclipsându-l chiar şi pe actorul din rolul principal, Tom Cruise.

Cuplul regal i s-a alăturat lui Tom Cruise pe covorul roşu pentru premiera care a avut loc la Londra. A fost un eveniment caritabil cu strângere de fonduri în sprijinul The Film and TV Charity.

Kate Middleton a purtat o rochie alb-negru, cu umerii dezgoliţi de la Roland Mouret. La rochia superbă a asortat o pereche de cercei în formă de stea. Ducesa de Cambridge a optat pentru o coafură simplă cu părul perfect drept. Machiajul a fost minimal, ca de fiecare dată, ducesa alegând să opteze pentru frumuseţea naturală. Prinţul William a purtat un smoking şi pantofi Crockett & Jones. 

Pe covorul roşu Tom Cruise a fost foarte atent cu Kate Middleton pe care a ajutat-o să coboare treptele, oferindu-i un braţ de sprijin. 

Actorul american a vorbit la superlativ despre prinţul William despre care a spus că au multe lucruri în comun, că ambii iubesc Anglia şi zborul. 

Citeşte mai multe detalii aici. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite