Tinereţe fără bătrâneţe. Frumoasele de la Hollywood fără operaţii estetice

Tinereţe fără bătrâneţe. Frumoasele de la Hollywood fără operaţii
estetice

Julia Roberts vs. Nicole Kidman. Fără operaţii estetice / Cu operaţii estetice

„Vanitatea este păcatul meu preferat“, este o replică atât de potrivită, din filmul „Pact cu Diavolul“. Căci da, atunci când, în tinereţe, eşti încoronată regină a frumuseţii, ţi-e greu să vezi cum trecerea timpului strică toată treaba Naturii. Sunt, totuşi, şi nume mari care au reuşit să păcălească vârsta. Cu graţie şi fără facelift.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julia Roberts, 50 de ani

Dacă toate femeile ar fi ca ea, chirurgii plasticieni şi-ar pierde obiectul muncii. Nu exagerăm şi nici editorii revistei People n-au făcut-o, anul trecut, când au ales-o cea mai frumoasă femeie în viaţă. Şi asta s-a întâmplat la o vârstă la care femeile nu mai sunt complimentate, de obicei, pentru fizicul lor: 49 de ani. Cu toate acestea, să nu credeţi că această actriţă care a aterizat de 11 ori pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni din lume n-a fost tentată de injecţiile cu Botox, chiar dacă nimeni n-ar fi zis că are nevoie.

Faţa împietrită nu a fost, însă, un look pe placul Juliei. „Frumuşica Americii“ a comentat că vrea ca cei trei copii ai ei să citească pe faţa ei emoţiile pe care le simte, în momentul exact în care le simte.

„Este păcat că trăim într-o societate în care femeile nu-şi dau ocazia să vadă cum arată atunci când înaintează în vârstă“, susţine Julia.

Ce o ajută pe ea să se menţină pururi tânără? Stilul de viaţă sănătos, yoga, întâlnirile cu prietenii, viaţa de familie fericită şi zâmbetul acela care întinereşte mai mult decât cea mai eficientă procedură estetică.

Varianta cu operaţii estetice: Nicole Kidman (50)

Vezi ce alte actriţe au ales să nu-şi facă operaţii estetice şi să îmbătrânească natural!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările