Timiditatea Prinţesei Diana nu era decât o aparenţă

Timiditatea Prinţesei Diana nu era decât o aparenţă

Lady Di avea o viaţă ascunsă (Foto: arhivă)

Într-una dintre numeroasele cărţi care au fost scrise şi publicate despre viaţa Prinţesei Diana există o informaţie care a cam trecut neobservată în ciuda particularităţii sale. Conform celor dezvăluite în volumul lui Ken Wharfe, se pare că Lady Di avea o mascotă specială de care nu se despărţea în vizitele sale regale. Despre ce anume era vorba?

Ei bine, nici vorbă ca Prinţesa Diana să fi fost atât de timidă precum lăsa impresia. Altfel n-ar fi gustat deloc glumele... dezinhibate pe care le avea cu câţiva dintre angajaţii apropiaţi de la palatul regal. Şi nici nu i-ar fi venit ideea de-a avea un vibrator pe post de mascotă.

Fostul bodyguard al regretatei Prinţese a Inimilor a declarat, în biografia lui Ken Wharfe, că Lady Di adora farsele şi că a reacţionat foarte bine atunci când câteva persoane din anturajul său au complotat pentru a-i face o glumă... puţin deplasată, dacă e să ne luăm după eticheta regală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările