Meghan Markle, criticată de tatăl ei pentru că a renunţat la familia regală: „Fiecare fată vrea să devină prinţesă. Ea a dat cu piciorul la tot pentru bani“

Meghan Markle, criticată de tatăl ei pentru că a renunţat la familia regală: „Fiecare fată vrea să devină prinţesă. Ea a dat cu piciorul la tot pentru bani“

Thomas Markle şi Meghan Markle foto Getty images

Tatăl ducesei Meghan, Thomas Markle (75 de ani), a vorbit într-un interviu pentru Channel 5 despre decizia fiicei sale şi a prinţului Harry de a se retrage din rolul de reprezentanţi „seniori“ ai monarhiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Thomas Markle a oferit un interviu pentru Channel 5 unde critică decizia ducilor de Sussex de a se îndepărta de familia regală britanică.  

Bărbatul afirmă că prinţul Harry şi fiica sa Meghan au un comportament stânjenitor şi că transformă familia regală într-un „supermarket cu coroană“, din care se poate ieşi oricând.

„Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prinţesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari şi o casă cu 26 de camere nu le sunt de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, şi-au luat o obligaţie. Obligaţia de a fi parte a familiei regale, de a reprezenta familia regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai măreţe şi mai longevive instituţii din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta“, a declarat Thomas Markle.

Este cunoscut însă faptul că Meghan Markle nu are o relaţie apropiată cu tatăl ei. Thomas Markle nu a mai vorbit cu fiica sa de la nunta actriţei cu prinţul Harry. „Nu o văd contactându-mă, în special acum… Şi nici pe Harry, dar cred că ambii se transformă în suflete pierdute. Nu ştiu ce vor. Cred că nu ştiu ce vor“, a conchis Thomas Markle.

Interviul a fost filmat după anunţul ducilor de Sussex că se retrag din prim-planul familiei regale.  Channel 5 a prezentat duminică o parte a interviului, precizând că materialul întreg va fi difuzat săptămânile viitoare.

Harry şi Meghan nu-şi vor mai folosi titlurile regale 

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai folosi apelativele de „Alteţă Regală“ şi nu vor mai primi bani publici, este decizia finală a Reginei Elisabeta a II-a. Acordul intră în vigoare de la primăvară.

La acest acord s-a ajuns după discuţiile intense dintre ducele de Sussex, Regina Elisabeta a II-a, prinţul Charles şi prinţul William. 

Harry şi Meghan vor avea în continuare ca reşedinţă în Marea Britanie Frogmore Cottage, însă vor restitui Reginei cele 2,5 milioane de lire folosite pentru renovarea reşedinţei lor din Marea Britanie, primită cadou de nuntă.

„Buckingham Palace nu comentează detaliile cu privire la aranjamentele pentru securitatea familiei. Există procese independente bine stabilite pentru stabilirea necesităţii securităţii din fonduri publice. Acest nou model va intra în vigoare în vara anului 2020“, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: