Theo Rose: „Nu ştiam că pot să joc alături de actori mari sau că aş face faţă unui asemenea proiect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theo Rose joacă într-un serial la Pro V ( Foto: PR)
Theo Rose joacă într-un serial la Pro V ( Foto: PR)

Tânăra artistă de 24 de ani face parte din distribuţia noului film de la ProTV, "Clanul". Artista se declară încântată de acest proiect.

Theo Rose este revelaţia acestui an, la Pro TV. După ce a ocupat un loc în juriul de la „Vocea României“, unde împarte scaunul cu Smiley, a reuşit să ia castingul şi să prindă un rol în cea mai aşteptată producţie a toamnei, „Clanul“, bazată pe un scenariu adaptat după un format turcesc şi semnat Anghel Damian – pe care îl ştiţi ca protagonist în serialul „Vlad“.

Fără a pleca la drum cu aşteptări prea mari, după cum însăşi a recunoscut, cântăreaţa s-a redescoperit într-o lumină nouă, cu veleităţi pe care le intuia, dar pe care nu a fost niciodată în postura de-a şi le testa. Până acum! „Am descoperit ceva extraordinar despre mine. Nu ştiam exact cât de bine pot să fac chestia asta. Ştiam că există nişte veleităţi, dar nu ştiam că pot eu să joc alături de actori mari sau că aş face faţă unui asemenea proiect“, spune Theo Rose, care le dă replica unor actori ca George Mihăiţă, Carmen Tănase, Şerban Pavlu, George Ivaşcu, Denis Hanganu. Din distribuţie mai fac parte Marian Olteanu, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Sergiu Costache,  Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert, Bogdan Farcaş.

Despre cum se simte la primul său rol şi ce detalii de culise ne poate oferi, citiţi în interviul acordat pentru revista OK!.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite