Tavi Colen, despre Eurovision România 2019: „Mai mare tristeţea, că de ruşine nu se mai poate vorbi“ VIDEO

Tavi Colen, despre Eurovision România 2019: „Mai mare tristeţea, că de ruşine nu se mai poate vorbi“ VIDEO

Tavi Colen FOTO Facebook

Cântăreţul Tavi Colen, în vârstă de 48 de ani, a vorbit, într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, despre concursul Eurovision România 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artistul şi-a spus părerea despre Selecţia Naţională Eurovision 2019. Astfel, Tavi Colen se declară dezamăgit de „artiştii care au pus mâna pe showbiz-ul românesc“ şi care „pretind că fac muzică“. 
 
Cântăreţul a criticat şi concursul muzical şi afirmă că este unul cu „cărţile deja făcute“. 
 
„Eurovision: cu cărţile deja făcute! S-a dus dracu' muzica în ţara asta. Se mai bucura lumea de un cântec! Ne-au luat unii şi bucuria asta! Vai de mama noastră... Dacă i-aţi vedea pe ăştia care au pus mâna pe showbizul de pe la noi cum se bat cu pumnii în piept că fac muzică... Mai mare tristeţea... Că de ruşine nu se mai poate vorbi! Baftă concurenţilor, ce să mai zic...“, a fost mesajul artistului. 
  

Tavi Colen a fost la rândul lui participant la Selecţia Naţională Eurovision 2017, alături de cântăreaţa Emma, cu piesa „We Own The Night“, unde în finala concursului s-a clasat pe locul 9 din 10.
 
 
Tavi Colen a ironizat şi prestaţia artistului italian Alessandro Canino (45 de ani), invitat special în cea de-a doua semifinală Eurovision România 2019, ce a avut loc la Arad. 
 
„TVR a adus un italian frumos foc şi super talentat în recital la Eurovision... care cântă «tu tu tu tu tu»... Eu îi sunt recunoscator pentru că nu ne-a zis «Ciao Budapest»“, a scris cântăreţul.  
 
Devenit celebru pentru hituri precum „Brutta“, „Tu, tu, tu“ sau „Crescerai“, care i-au marcat participarea la Festivalul Sanremo în anii ’90, Alessandro Canino a fos distins cu numeroase premii şi a reprezentat Italia la festivaluri internaţionale de muzică.
 
 
Ultimii şase finalişti Eurovision România 2019 au fost aleşi după spectacolul de la Arad, urmând ca reprezentantul României în competiţia internaţională să fie ales pe 17 februarie, la Bucureşti.
 
Olivier Kaye, Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan, Laura Bretan, Ester Peony, Linda Teodosiu şi Aldo Blaga sunt ultimii finalişti Eurovision România 2019. 
 
Dintre aceştia, cinci au fost aleşi de juriu, iar cel de-al şaselea (Aldo Blaga) a fost ales prin votul telespectatorilor. 
 
Ei se alătură concurenţilor care au trecut de prima semifinală: Trooper, Teodora Dinu, Dya & Lucian Colareza, Claudiu Mirea, Bella Santiago şi Vaida (calificată datorită votului publicului). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: