Motivele pentru care tatăl actriţei Meghan Markle nu va participa la nunta regală

Motivele pentru care tatăl actriţei Meghan Markle nu va participa la nunta regală

Tatăl actriţei Meghan Markle a făcut o înţelegere cu o agenţie foto pentru a-şi îmbunătăţi imaginea publică înainte de nunta regală FOTO Feff Rayner/ Coleman-Rayner

Thomas Markle a anunţat că nu va participa la nunta regală şi că nu-şi va conduce fiica la altar în urma controversei legate de fotografiile realizate de „paparazzi“, relatează TMZ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui cu prinţul Harry al Marii Britanii, notează News.ro. 

Participarea lui la nunta regală a stat sub semnul întrebării încă de la anunţul logodnei, însă săptămâna trecută Palatul Kensington a anunţat oficial că Thomas Markle îşi va conduce fiica la altar. 

După o nouă controversă însă, tatăl actriţei a anunţat că nu va mai participa la marele eveniment. Decizia vine după ce a fost dezvăluit faptul că bărbatul a colaborat cu o agenţie foto pentru a regiza o serie de imagini care au înduioşat internauţii. În fotografii Thomas Markle apare la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală.

Într-o declaraţie pentru TMZ, Thomas Markle a recunoscut că a făcut o înţelegere cu paparazzi pentru a-l fotografia şi a precizat că sub nicio formă nu a încercat să le facă vreun rău fiicei sale sau Familiei Regale şi tocmai pentru că „nu vrea să-i facă de râs“ a decis să nu mai participe la nuntă.

Thomas a mai declarat că a fost abordat de mai multe ori de oameni din mass-media, care în ultimul an l-au urmărit şi fotografiat în cele mai neplăcute circumstanţe. Conform TMZ, Markle a destăinuit că i s-a oferit între 10.000 şi 50.000 de dolari pentru interviuri, însă le-a refuzat pe toate. Totodată, tatăl actriţei a mai fost abordat şi de o agenţie de paparazzi care i-a oferit bani, dar „în nici un caz“ suma de 100.000 de dolari despre care Daily Mail a scris anterior.

Markle s-a gândit că n-ar strica să accepte oferta şi că l-ar ajuta să-şi refacă imaginea publică. Acum însă, bărbatul spune că imaginile făcute de paparazzi arată „prostesc şi ciudat“ şi regretă înţelegerea făcută cu agenţia foto.

Pe de altă parte, sora vitregă a logodnicei prinţului Harry, Samantha Markle, şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, motivând că ea a fost cea care şi-a îndemnat tatăl să accepte înţelegerea pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii“, a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, potrivit News.ro. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă.“

Actriţa americană Meghan Markle (36 de ani) şi prinţul Harry al Marii Britanii (33 de ani) se vor căsători sâmbătă, 19 mai, la Capela St. George. 

citeste totul despre: