Tatăl fostei ducese de Sussex: „O iubesc, dar nu îmi place deloc cine a devenit“. Ce acuzaţii îi aduce acesta lui Meghan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thomas şi Meghan Markle FOTO DailyMail
Thomas şi Meghan Markle FOTO DailyMail

Tatăl ducesei de Sussex îi aduce noi critici fiicei sale. De data aceasta, Thomas Markle vorbeşte despre „egoism“ şi perioada nepotrivită pentru ca cei doi soţi să se plângă de viaţa grea pe care au dus-o la palat.

Thomas Markle (76 ani), tatăl ducesei de Sussex şi unul dintre cei mai mari critici ai acesteia, este de părere că fiica sa şi prinţul Harry au ales „cel mai rău moment din lume“ să lanseze  propria biografie în luna august şi susţine că gestul lor este unul egoist. Acesta susţine că nu este timpul potrivit ca cei doi soţi să se plângă de viaţa grea pe care au dus-o la palat, ţinând cont că întreaga lume se confruntă cu situaţia provocată de coronavirus.

„Şi-a ales cel mai nepotrivit moment pentru a se plânge de ceva, acum lumea trece printr-o adevărată criză. O iubesc, dar nu sunt de acord cu persoana care a devenit”, a spus tatăl lui Meghan.

Biografia ducilor de Sussex va fi lansată pe 11 august în Marea Britanie, iar printre subiectele abordate de acesta se numără şi absenţa tatălui lui Meghan de la nunta regală. Cartea dezvăluie faptul că ducesa i-a trimis zeci de mesaje părintelui pe care  l-a rugat să participe la nuntă, dar care a refuzat cu vehemenţă să fie alături de fiica sa în una dintre cele mai importante zile din viaţa ei. La scurt timp după schimbul acid de scrisori, Thomas a făcut un infarct, iar în ziua în care fiica sa devenea ducesă de Sussex el se afla internat, pe un pat de spital.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite