Tatăl actriţei Laura Cosoi a murit de COVID-19

Tatăl actriţei Laura Cosoi a murit de COVID-19

Laura Cosoi şi tatăl ei FOTO arhivă personală

Tatăl actriţei Laura Cosoi s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a decedat joi, 26 noiembrie. Anunţul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, scrie bzi.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Laura Cosoi a confirmat moartea tatălui ei, printr-un mesaj pe Facebook: "Azi, tăticul meu iubit şi bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...". 

Tatăl Laurei Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi. 

"Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului. A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei', cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90", a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi, în braţele tatălui ei, Marius Cosoi, pe când era doar un bebeluş FOTO arhivă personală Laura Cosoi via Facebook 

"Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenţi ai lui Poli Iaşi. Era şi acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Feciorul meu şi colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut şansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să înveţe copiii să iubească mişcarea şi jocurile sportive.

Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!", a adăugat Cătălin Eugen Caba, potrivit sursei citate. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările