Tataee de la B.U.G. Mafia a părăsit definitiv România, alături de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul şi producătorul muzical Vlad Irimia (41 de ani), cunoscut drept Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv din România, unde revine doar pentru a-şi onora proiectele.

Tataee, împreună cu soţia lui, Mona, şi cei trei copii s-au mutat de câteva luni în Barcelona, Spania. „Încă mi se pare ireal că soţia, eu şi armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visurile devin realitate. Munceşte ca un superstar în ţara ta natală, trăieşte ca un tip privat într-o ţară mai caldă“, scria rapperul pe Facebook încă de anul trecut.

Artistul, care continuă să producă muzică, şi-a anunţat fanii că va reveni în România doar în vizită şi pentru proiectele muzicale, potrivit Realitatea TV.

Tataee este unul din fondatorii formaţiei B.U.G. Mafia, fiind considerat şi unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc. Originar din Sebeş, Tataee a absolvit Liceul „Alexandru Ioan Cuza“ din Bucureşti în anul 1995, după care s-a dedicat carierei muzicale. Iniţial, s-a lansat solo, însă la scurt timp a format, alături de Alin „Uzzi“ Demeter şi Dragoş „Caddilac“ Vlad-Negru, ceea ce avea să devină una dintre cele mai bine vândute trupe de pe piaţa românească şi una dintre cele mai respectate formaţii de hip hop. Printre cele mai de succes albume B.U.G. Mafia se numără „Născut şi crescut în Pantelimon“ (1996), „După blocuri“ (2000) şi „Băieţi buni“ (2003). Tataee a mai colaborat cu artişti ca Akcent, Bitză, Andreea Antonescu, Cristina Spătar şi Adriana Rusu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite