Tarantino a devenit tată pentru prima dată, la 56 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniella Pick, soţia regizorului Quentin Tarantino, a născut, sâmbătă, un băieţel. Acesta este primul copil al cuplului.

Faimosul regizor Quentin Tarantino a devenit pentru prima dată tată, la vârsta de 56 de ani. Soţia lui, modelul şi cântăreaţa Daniella Pick, în vârstă de 36 de ani, a născut un băieţel.

„Daniella şi Quentin Tarantino sunt fericiţi să anunţe naşterea primului lor copil. Băieţelul lor s-a născut pe 22 februarie 2020“, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului, scrie TMZ. 

Băieţelul s-a născut la spitalul Ichilov din Tel Aviv, Israel. Acesta este primul copil atât pentru Tarantino, cât şi pentru Pick, care este de origine israeliană.

Tarantino a cunoscut-o pe Daniella, care este fiica interpretului şi compozitorului israelian Tzvika Pick, în 2009, când îşi promova filmul „Inglourious Basterds“. S-au logodit în luna iunie 2017, după o relaţie de un an, iar petrecerea din septembrie a fost o reuniune a distribuţiei din „Pulp Fiction“. Între invitaţi s-au numărat Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi Uma Thurman.

Aceasta este prima căsătorie pentru fiecare dintre ei. Vorbind despre mariaj, Tarantino mărturisea: „Este un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum, de fapt, am aşteptat fata perfectă“.

Imagine indisponibilă

Tarantino şi Daniella Pick 

Quentin Tarantino, născut pe 27 martie 1963, a câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes.  

În noiembrie 2016, Quentin Tarantino a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după ce va realiza cel de-al zecelea film al său.

Cele opt pelicule realizate de cineast sunt: „Reservoir Dogs“ (1992), „Pulp Fiction“ (1994), „Jackie Brown“ (1997), „Kill Bill Vol. 1“ (2003), „Kill Bill Vol. 2“ (2004), „Inglourious Basterds“ (2009), „Django Unchained“ (2012) şi „The Hateful Eight“ (2015).

El a regizat secvenţe în filme ca „Four Rooms“ şi „Grindhouse“, iar printre scenariile semnate de Tarantino se numără „Natural Born Killers“, „True Romance“ şi „From Dusk Till Dawn“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite