Susan Boyle a fost şantajată de fratele ei

Susan Boyle a fost şantajată de fratele ei

După ce Susan Boyle a câştigat în mod surprinzător ediţia „Britain’s Got Talent“ din 2009, cântăreaţa, în vârstă de 52 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea FOTO Reuters

Cântăreaţa scoţiană Susan Boyle, devenită celebră după evoluţiile sale în emisiunea de televiziune „Britain’s Got Talent“ în 2009, a fost şantajată de fratele ei mai mare, Gerry, cu suma de 50.000 de lire sterline (59.823 euro), conform unui membru al familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Susan Boyle a fost vizitată la New York de fratele ei, în vârstă de 59 de ani, care i-a spus că se va sinucide dacă nu va primi suma cerută, scrie contactmusic.com.

„A fost şantaj emoţional. Susan a simţit că nu avea de ales şi a trebuit să-i dea bani. Nu prea face faţă presiunii, iar el a ştiut ce butoane să apese“, a declarat Alan Boyle, nepotul cântăreţei, pentru ziarul „The Sun“.

Gerry Boyle, care conduce compania de divertisment Instant Arena, ar fi vrut acei bani pentru a transforma un cinematograf vechi din Edinburgh, Scoţia, într-o sală imensă, destinată găzduirii de evenimente din lumea spectacolului.

Acum, familia cântăreţei este îngrijorată că Gerry i-ar putea cere din nou bani, în acelaşi mod.

„La New York, ea nu îi mai vorbise de câteva săptămâni când i-a cerut 50.000 de lire. Ea nu se simţea bine, avea o viroză şi amigdalită. Pur şi simplu a spus că o să-i dea banii“, a afirmat şi sora lui Susan Boyle, Bridie McCaw.

După ce Susan Boyle a câştigat în mod surprinzător ediţia „Britain’s Got Talent“ din 2009, cântăreaţa, în vârstă de 52 de ani, a vândut peste 19 milioane de albume în toată lumea, a fost nominalizată de două ori la premiile Grammy şi a fost protagonista unui musical inspirat din viaţa ei. Pe 25 octombrie, Susan Boyle a lansat în Australia cel de-al cincilea album din carieră şi al doilea dedicat Crăciunului, intitulat „Home for Christmas“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările