Superba Letizia a purtat o rochie veche de 45 de ani care i-a aparţinut soacrei sale. Cum a arătat regina la recepţia de la Palatul Regal

Superba Letizia a purtat o rochie veche de 45 de ani care
i-a aparţinut soacrei sale. Cum a arătat regina la recepţia de la Palatul Regal

Regina Letizia. Foto: Profimedia

Nu este prima data când Letizia poartă o ţinută care i-a aparţinut mamei Regelui Felipe. De data aceasta, a ales o piesă semnată Valentino.

Faptul că iberica obişnuieşte să recicleze ţinute de demult îi face o deosebită cinste, iar felul în care le poartă le face să pară actuale.

Întotdeauna se remarcă prin prezenţa sa diafană şi tocurile ameţitoare. S-a întâmplat la fel, la recepţia de la Palatul Regal de luni.

Pe de altă parte, trebuie admirată regina pentru modul în care poartă astfel de creaţii din alte timpuri, fără să pară în niciun caz demodată. Cât despre această piesă vestimentară, este impresionant felul în care rochia s-a păstrat peste ani, lucru care spune foarte multe despre calitatea materialului şi a imprimeului de pe aceasta. Vezi imaginile cu regina!

Citeşte mai departe aici...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările