Summitul NATO la feminin. Cum a primit-o Angela Merkel pe Melania Trump şi ce a discutat soţia preşedintelui SUA cu Brigitte Macron

Summitul NATO la feminin. Cum a primit-o Angela Merkel pe Melania Trump şi ce a discutat soţia preşedintelui SUA cu Brigitte Macron

Angela Merkel, la un pahar de vin cu Melania Trump.

Melania şi Donald Trump au participat, ieri, la prima zi a summitului NATO. La sfârşitul unei zile istorice, marcate de discuţii aprinse între Donald Trump şi ceilalţi aliaţi NATO, s-a realizat şedinţa foto oficială, după care au participat la un cocktail party, unde atmosfera s-a mai destins.

Ştiri pe aceeaşi temă

Melania (48) a avut, aşadar, ocazia să regăsească în mulţime feţe cunoscute, cu care a petrecut clipe memorabile. De departe cea mai fericită a fost atunci când a întâlnit-o pe soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, cu care se cunoştea cu ocazia vizitei de stat pe care reprezentanţii Franţei au făcut-o la Casa Albă, acum câteva luni. Melania şi Brigitte au socializat şi au petrecut mai tot timpul împreună, ca două bune prietene. Melania n-a neglijat-o, însă, nici pe Angela Merkel (63), cancelarul Germaniei, cu care se pare că are o relaţie cordială, în ciuda relaţiilor diplomatice între cele două state.

Iată  ce au discutat Brigitte şi Melania la summitul NATO, dar şi cum s-au comportat vizavi de celelalte doamne prezente!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: