Suma incredibilă pe care a primit-o Loredana Groza pentru a poza goală

Suma incredibilă pe
care a primit-o Loredana Groza pentru a poza goală

Loredana Groza

Este cunoscută de o ţară întreagă şi se pregăteşte să apară din nou pe micile ecrane cu o nouă emisiune, „Cântă acum cu mine“, care va debuta pe 3 martie la Pro TV, însă puţini sunt cei care îşi amintesc că Loredana Groza a pozat goală în trecut.

În luna noiembrie a anului 2000, atunci când Playboy aniversa un an pe piaţa din România, pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţi apărea Loredana Groza, care şi la acea vreme era una dintre cele mai iubite femei din ţara noastră.

La acea vreme, Loredana Groza vorbea fără complexe despre sex, afirmând că orgasmul este un fel de Nirvana: „M-a pus pe gânduri opinia taximetristului din Singapore, care spunea că sexul îmbătrâneşte. Am şi scris un eseu despre asta. Sexul poate să-ţi dea şi viaţă, poate să te şi consume, dacă-l faci în condiţii proaste şi cu cine nu trebuie. Cred că orgasmul e o stare deosebită, o transă pe care bărbaţii şi femeile trebuie să o atingă, e o Nirvana. E mai dulce ca îngheţata, başca nu îngraşă“.

Iată cum arăta Loredana Groza în pictorialul din Playboy şi cât a primit pentru a poza goală

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: