Sue Ellen, la 79 de ani. Linda Gray, despre căsnicie, sex şi relaţia cu Larry Hagman, nimeni altul decât J.R. Ewing

Sue Ellen, la 79 de ani. Linda Gray, despre căsnicie, sex şi relaţia cu Larry Hagman, nimeni altul decât J.R. Ewing

Între Linda Gray şi Larry Hagman a existat întotdeauna o chimie specială (Foto: Profimedia)

Cariera actriţei Linda Gray a decolat, cu adevărat, cu rolul din faimosul serial Dallas, care se rotea în jurul banilor, petrolului şi puterii prin povestea de viaţă a familiei Ewing.Sue Ellen şi J.R. Ewing fascinau prin relaţia pe care o aveau. Linda Gray s-a impus ca soţia alcoolică şi deprimată a miliardarului" J.R. Ewing ", înfăţişat de Larry Hagman. Dar ce face astăzi actriţa, ajunsă acum la 79 de ani?

Ştiri pe aceeaşi temă

Gray a interpretat-o ​​pe soţia îndurerată a lui J.R. Ewing, din 1978 până în 1989, precum şi în producţiile TV ulterioare Dallas - J.R. Returns şi Dallas - War of the Ewings. După ce părăsit serialul, Linda a rămas fidelă televiziunii şi filmelor. A apărut în numeroase producţii, cum ar fi Expecting Mary şi Hidden Moon, precum şi în The Bold and the Beautiful. Ba mai mult, s-a impus şi ca producător, dar şi ca regizor.

Gray a avut o relaţie specială cu Larry Hagman, cel care îi fusese partener în Dallas, şi a stat lângă el în spital în ultimele zile de viaţă.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările