Steven Seagal, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger: vrea să devină guvernator

Steven Seagal, pe urmele lui Arnold Schwarzenegger: vrea să devină guvernator

Actorul Steven Seagal este renumit pentru rolurile din filme de acţiune FOTO Dorin Constanda

Steven Seagal, starul filmelor de acţiune, a mărturisit că i-ar plăcea şi se gândeşte serios să ocupe postul de guvernator al statului Arizona, după cum informează site-ul theguardian.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul, expert în arte marţiale şi protagonist în filme de acţiune precum „Marked for Death/ Semnul morţii“, „Hard to Kill/ Greu de ucis“, a declarat pe postul KNXV-TV că nu exclude posibilitatea de a ocupa cea mai înaltă funcţie din statul Arizona şi anume cea de guvernator. Mai mult, artistul a dezvăluit că deja a purtat o discuţie în ceea ce priveşte oferta cu „cel mai dur şerif din America“, Joe Arpaio.

 

Seagal, în vârstă de 61 de ani, a făcut aceste comentarii în contextul lansării celei mai recente serii din show-ul TV „Steven Segal – Lawman: Maricopa Country“, care a fost filmată în Arizona şi pentru care a colaborat cu şeriful oraşului Maricopa.

 

Expertul în arte marţiale este membru al „poterei“ şerifului Arpaio, formată din 3.000 de voluntari civili, şi spune că şi-ar dori să sporească securitatea frontierelor.

 

Dacă reuşeşte, Seagal va călca pe urmele unui alt mare actor, renumit pentru filmele de acţiune, Arnold Schwarzenegger, care a fost guvernatorul Californiei în perioada 2003-2011.

 

Guvernatorul actual este republicanul Jan Brewer, care a fost ales în 2009.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: