Stan Kirsch, cunoscut actor din serialele „Highlander“ şi „Friends“, s-a sinucis la 51 de ani

Stan Kirsch, cunoscut actor din serialele „Highlander“ şi „Friends“, s-a sinucis la 51 de ani

Stan Kirsch, alături de Courtney Cox, într-o scenă din serialul „Friends“

Actorul american Stan Kirsch, cunoscut din serialele „Highlander“ şi „Friends“, a fost descoperit mort în locuinţa sa din Los Angeles, iar, potrivit documentelor emise de medicul legist, acesta s-a sinucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Stan Kirsch a murit la vârsta de 51 de ani, soţia sa găsindu-l spânzurat în baie, potrivit tmz.com. 
 
„În mod tragic l-am pierdut pe iubitul nostru Stan Kirsch pe 11 ianuarie. A fost foarte îndrăgit şi toţi suntem devastaţi de această pierdere. Vă mulţumesc pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-aţi trimis. Sunt recunoscătoare“, a scris soţia actorului pe Facebook potrivit BBC
 
Stan Kirsch l-a jucat pe Richie Ryan timp de şase sezoane în serialul SF „Highlander“, un spin-off al filmului din 1986. 

În 1995, Kirsch a avut o apariţie memorabilă în sitcomul „Friends“, în episodul intitulat „The One with the lck Factor“. El l-a jucat pe Ethan, un tânăr care a ieşit la întâlnire cu Monica (Courteney Cox) minţind în legătură cu vârsta sa. 
 
Kirsch a mai apărut şi în producţii precum „General Hospital“ şi „JAG“. Şi-a făcut debutul ca regizor şi producător în 2004, cu „Straight Eye: The Movie“. Cel mai recent, Kirsch şi-a împrumutat vocea unui personaj din serialul animat „Invincible“, în 2009. În ultima perioadă se ocupa de propriul studio de producţie şi lucra ca profesor de actorie în Los Angeles. 
 
Echipa „Highlander“ i-a adus un omagiu emoţionant lui Kirsch, declarând că serialul nu ar fi însemnat nimic fără el: „Stan i-a dat personajului său umor, blândeţe şi entuziasm“.
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: