Stan şi Bran, nefericiţi în amor. Stan Laurel şi Oliver Hardy, distruşi de femeile pe care le-au iubit. Ce viaţă complicată au avut

Stan şi Bran, nefericiţi în amor. Stan Laurel şi Oliver Hardy, distruşi de femeile pe care le-au iubit. Ce viaţă complicată au avut

Stan şi Bran, un cuplu cum nu se va mai naşte vreodată ( Foto: Profimedia)

Stan Laurel (cel subţire) şi Oliver Hardy (cel gras) au format unul dintre cele mai de succes cupluri. Cei doi şi-au trăit însă inocenţa doar pe ecran, pentru că viaţa lor personală a fost una complicată şi presărată cu tragedii. Deşi actul lor părea copilăresc, era de fapt incredibil de sofisticat. Expresiile lor erau uimitoare. .

Ştiri pe aceeaşi temă

Hardy a fost căsătorit de trei ori. Prima sa soţie era mai în vârstă decât el. Actorul a divorţat de Madelyn Saloshin în 1921 pentru a se căsători cu o actriţă mai tânără, Myrtle Reeves. Ar fi trebuit să fie atent la ce şi-a dorit. Myrtle Reeves era alcoolică şi profitoare şi şi-a petrecut căsnicia evadând din sanatorii.

La un moment dat, s-a încuiat într-o cameră de hotel şi a ameninţat că va sări de la o fereastră, totul se întâmpla în faţa poliţiştilor, a pompierilor şi a unui pâlc de reporteri de la ziare. Hardy a făcut tot posibilul pentru Myrtle, dar cu alcoolismulei ei era imposibil de trăit, aşa că până în 1929 a început o aventură cu  Viola Morse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările