Stan şi Bran, departe de imaginea lor binecunoscută. Povestea vieţii lor a fost departe de bucuria pe care o transmiteau

Stan şi Bran, departe de imaginea lor binecunoscută.
Povestea vieţii lor a fost departe de bucuria pe care o transmiteau

Stan Laurel şi Oliver Hardy. Foto: Profimedia

Stan Laurel şi Oliver Hardy, comedianţii cu vieţi haotice. Îi făceau pe toţi să râdă, în timp ce în vieţile lor private domnea haosul.

Îi ştim din filmele mute, alb-negru, cu umor facil.  Legendarii comici Stan şi Bran au făcut o lume întreagă să râdă, însă foarte puţini le-au cunoscut adevăratele feţe şi vieţile lor, din spatele camerelor de filmat. Căci Stan şi Bran erau departe de imaginea lor binecunoscută.

Născut Arthur Stanley Jefferson, actorul britanic mai cunoscut cu numele de Stan Laurel, nu s-a mai putut desprinde de imaginea prostănacului şi slăbănogului partener al masivului Oliver „Babe” Hardy, născut în sudul Americii, care şi-a asumat rolul de nesuferit trufaş. Cine erau ei cu adevărat şi cum s-au creionat vieţilor lor personale?

Citeşte mai departe aici....

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările