Spania: "Mi-au oferit 20 de milioane pentru un weekend"

Spania:

Nuria Bermudez

Fosta soţie a fotbalistului spaniol Dani Güiza a devenit din nou protagonista revistelor de scandal, după ce patroana unui bordel a acuzat-o de prostituţie de lux.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nuria Bermúdez se află din nou pe prima pagină a publicaţiilor iberice, însă de data aceasta nu pentru scandalurile legate de plata pensiei alimentare de către fotbalistul Dani Güiza pentru fiul său, ci pentru că este acuzată de prostituţie de lux.

María de Mora, o „doamnă" cu mult botox, are un bordel cu clienţi foarte bogaţi. Ea a apărut în cadrul emisiunii „DEC" („¿Donde estas corazon? /Unde eşti, iubire?"), unde a făcut diverse referiri, nu tocmai avantajoase, la persoane cunoscute ale lumii mondene spaniole, între ele şi Nuria Bermudez.

Aceasta din urmă a ieşit în apărarea propriei poziţii, afirmând că i s-au oferit 20 de milioane de pesetas (adică peste 115.000 de euro), pentru a petrece un sfârşit de săptămână cu un domn generos.

Vezi Galerie FOTO și VIDEO cu frumoasa iberică și aflați dacă Nuria a onorat această invitație.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările