Soţul Andreei Bălan, mesaj dur pentru Iulia Albu şi pentru cei care au criticat-o pe cântăreaţă pentru pozele din spital: „E OK, vă scuză clasa socială şi politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul George Burcea (31 de ani), soţul Andreei Bălan (34 de ani), a reacţionat după ce criticul de modă Iulia Albu a taxat-o pe cântăreaţă pentru fotografiile din spital.

Într-un comentariu pe Facebook, George Burcea şi-a apărat soţia, care a fost dur criticată de Iulia Albu pentru imaginea „de revistă“ pe care a afişat-o în spital, în ciuda complicaţiilor grave de sănătate survenite în urma operaţiei de cezariană. 

Vedeta a suferit un stop-cardio respirator în timpul operaţiei de cezariană şi alte două intervenţii chirurgicale pentru eliminarea unor hematoame. 

„Chiar aşa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador? Aahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă, etc. Domnişoară Iulia, domnilor trepăduşi care comentaţi în loc să vă vedeţi de viitorul vostru «strălucit», ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că poate! Şi de aici şi frustrarea voastră, din neputinţă“, a comentat actorul. 

George Burcea a continuat printr-un mesaj ironic la adresa tuturor celor care i-au împărtăşit opinia criticului de modă şi  le-a sugerat să se concentreze mai degrabă pe dezvoltarea personală în loc să „arunce în stânga şi-n dreapta cu rahat“. 

„Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învaţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stânga cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că «e România», vă scuză clasa socială şi politică şi, de ce nu, vârsta fragedă care «nu s-a lovit de viaţ㻓, a scris soţul Andreei Bălan.  

De asemenea, actorul a transmis că dacă toţi aceia care o critică pe soţia lui vor ajunge vreodată pe patul de spital, să-şi amintească atunci de toate răutăţile pe care le-au spus. 

„Este OK, noi vă iubim şi vă urăm să nu ajungeţi pe patul spitalelor sau, dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Şi încă ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, «viaţa este greu». Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, «viaţa e şi mai greu». Dar e OK, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că «viaţa e frumos» la voi, că voi «nu este» ca vedetele alea rele care «nu vrea dăcât» atenţie“, a fost mesajul actorului. 

Imagine indisponibilă

Într-un text publicat pe site-ul iuliaalbu.comIulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Bălan pentru felul în care s-a afişat pe patul de spital, după ce a născut o fetiţă şi a întâmpinat complicaţii grave, suferind un stop-cardio respirator în timpul operaţiei de cezariană şi alte două operaţii pentru eliminarea unor hematoame. 

„Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămaşă de noapte şi cu faţa umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăşti pe hol cu perfuzia după tine şi toată lumea te întreabă ce «aere» (îţi) dai! Voi astea care aţi născut ca niste «doamne», cu cezariană, ştiţi despre ce vorbesc“, a fost o parte din mesajul Iuliei Albu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite