Soţia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informaţii despre starea cântăreţului

Soţia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informaţii despre starea cântăreţului

Mihai Constantinescu

Soţia cântăreţului Mihai Constantinescu, Simona Secrier (48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sănătate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai în stare critică la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Secrier a declarat, joi, 16 mai, că Mihai Constantinescu este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, este stabilizat, tensiunea şi pulsul fiind stabile, potrivit Mediafax. 
 
„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea“, a declarat soţia cântăreţului. 

Amintim că Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus de urgenţă la spital pe 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Pe parcursul nopţii starea artistului s-a agravat şi a suferit un al doilea stop cardiac, iar surse medicale au precizat ulterior că artistul se află în moarte cerebrală

În ultima perioadă, cântăreţul a cerut de mai multe ori ajutorul medicilor. În luna martie a acestui an, Constantinescu a fost nevoit să-şi anuleze toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. 
 
Mihai Constantinescu suferă de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. În anul 2017, artistul a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: