Sora actriţei Meghan Markle lansează critici la adresa Palatului Kensington, înainte de nunta regală: care e motivul VIDEO

Sora actriţei Meghan Markle lansează critici la adresa Palatului Kensington, înainte de nunta regală: care e motivul VIDEO

Meghan Markle trebuia să fie condusă la altar de tatăl ei, Thomas Markle FOTO Getty Images

Sora actriţei Meghan Markle a criticat Palatul Kensington, afirmând că nu i-a oferit ajutor tatălui ei în urma infarctului suferit, care îl împiedică să participe la nunta fiicei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samantha Markle, în vârstă de 53 de ani, a spus că tatăl ei este devastat pentru că nu va putea participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry, care va avea loc sâmbătă, 19 mai, şi că acesta nu a primit niciun mesaj de la Palatul Kensington, scrie The Sun, citat de News.ro. 
 
„Este supărat. Voia să meargă, dar medicul i-a spus că are nevoie de o intervenţie chirurgicală“, a spus Samantha Markle pentru The Sun. Ea a precizat că Thomas Markle „s-a internat anonim“ în spital, pentru a evita atenţia presei. The Sun notează că nu a existat niciun indiciu că acesta şi-a părăsit locuinţa din Rosarito, Mexic.
 
Însă, miercuri seară, Thomas Markle a declarat că intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o la inimă s-a încheiat cu succes. „Rămân în spital pentru câteva zile. Nu am voie să mă entuziasmez“, le-a spus el reporterilor.

Meghan Markle şi tatăl ei, Thomas Markle
 
Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă, a respins zvonurile potrivit cărora Palatul Kensington i-ar fi oferit un sprijin financiar tatălui ei în Mexic: „Nu este adevărat. Altfel, nu ar fi trăit în acelaşi loc, ar fi fost însoţit de agenţi de securitate. Am dovezi că i-am trimis bani tatălui meu de două ori, pentru că avea nevoie. Are mare nevoie de ajutor. Sunt foarte îngrijorată pentru el. Este pe cont propriu“.
 
Samantha Markle, care locuieşte în Florida, a mai spus că Palatul Kensington nu s-a oferit să îl aducă pe Thomas Markle în Londra devreme sau să îi ofere detalii despre cum să ajungă acolo.
 
„Nu a luat legătura cu Meghan, iar ea nu i-a vorbit tatălui meu de când el a suferit infarctul. Nu ştiu de ce, nu o învinovăţesc“, a spus ea.
 
Samantha Markle a precizat şi că prinţul Harry, care nu l-a întâlnit niciodată pe tatăl viitoarei sale soţii, a păstrat tăcerea în acest caz: „Ştiu că nu au vorbit“. 
 
 
Săptămâna trecută, Thomas Markle a suferit un infarct şi a fost internat la un spital local, slab echipat, potrivit The Sun. Samantha Markle a amintit că ea a fost cea care a decis să regizeze fotografii cu tatăl ei, pentru a îl apăra pe acesta de paparazzi, care îi creaseră o imagine nefavorabilă.
 
 
Ea a mai spus că Thomas Markle a fost foarte supărat după ce fiul lui, Tom Jr., a publicat o scrisoare deschisă în care îl sfătuia pe prinţul Harry să anuleze nunta, motivând că sora lui îi va face de râs familia. „Tatăl meu nu vrea să aibă de-a face cu el“, a spus femeia. Însă, recent, Tom Jr. Markle a revenit asupra delcaraţiilor şi a precizat că Meghan Markle va fi „o prinţesă modernă perfectă“.
 
Markle, în vârstă de 73 de ani, urma să îşi conducă fiica la altar în prezenţa a aproximativ 800 de invitaţi, între care membri ai familiei regale britanice şi numeroase celebrităţi. În lumina evenimentelor recente, bărbatul a anunţat că nu va putea participa la marele eveniment. 
 
Luni, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle“. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă“, a transmis Palatul Kensington.
 
Meghan Markle şi prinţul Harry GOTO Getty Images
citeste totul despre: