Sophie Turner a mărturisit că s-a luptat cu depresia după criticile primite pentru rolul din Game of Thrones: „Mă gândeam tot timpul la sinucidere“ FOTO

Sophie Turner a mărturisit că s-a luptat cu depresia după criticile primite pentru rolul din Game of Thrones: „Mă gândeam tot timpul la sinucidere“ FOTO

Sophie Turner FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Sophie Turner (23 de ani), personajul Sansei Stark din serialul „Game of Thrones“, a dezvăluit că viitorul ei soţ, cântăreţul Joe Jonas (29 de ani), a salvat-o din depresia cauzată de criticile dure pentru rolul din „Game of Thrones“. Avea gânduri suicidale.

Sophie Turner a vorbit despre problemele de sănătate mintală, măturisind că criticile referitoare la felul în care arată, dar şi în urma comentariilor negative privind prestaţia sa din serialul „Game of Thrones“ au făcut-o să aibă gânduri suicidale, scrie Daily Mail
 
Invitată în cadrul talk-show-ului realizat de Dr. Phil, „Phil in the Blanks“, actriţa a spus că s-a retras temporar din lumea showbizului şi din actorie pentru a avea grijă de ea. „În prezent sunt într-o pauză. Vreau să mă axez pe sănătatea mea mintală pentru că o consider extrem de importantă“, a răspuns Sophie, atunci când a fost întrebată care este următorul pas în cariera sa.
 
Sophie, care în prezent face terapie şi se află sub medicaţie, a explicat că logodnicul ei, Joe Jonas, a fost cel care a făcut-o să treacă peste depresie. Sophie Turner a apelat la ajutorul specialiştilor, care o ajută să fie împăcată cu propria persoană şi să depăşească momentele dificile, dar în special logodnicul ei, Joe Jonas, o ajută să treacă mai uşor peste stări.
 
„Acum mă iubesc sau cred că mă iubesc mai mult decât mă iubeam. Acum sunt cu cineva care m-a făcut să conştientizez că am câteva calităţi. Când eşti cu cineva care îţi spune în fiecare zi că te iubeşte, te face să te gândeşti de ce simte asta şi te face şi pe tine să te iubeşti mai mult“, a spus actriţa, care urmează să se mărite cu Joe Jonas la sfârşitul anului.
 
Sophie Turner a dezvăluit că a început să fie deprimată de la vârsta de 17 ani, explicând că s-a simţit singură în timpul filmărilor serialului „Game Of Thrones“ pentru că prietenii ei erau plecaţi la facultate, cel mai greu fiindu-i să se ridice din pat şi să iasă din casă, iar apoi să înveţe să se iubească.
 
„Sufăr de depresie de cinci sau şase ani. Cea mai mare provocare pentru mine este să mă ridic din pat şi să ies din casă. Cea mai mare provocare este să înveţi cum să te iubeşti pe tine însăţi“, a mărturisit ea.
 
Actriţa a mai spus că avea gânduri suicidale când era adolescentă, deşi nu crede că ar fi mers până la capăt cu această idee: „Este ciudat. Aş spune că nu eram foarte deprimată când eram mai tânără, dar mă gândeam la sinucidere mult atunci. Nu ştiu de ce“. „Poate este doar o fascinaţie ciudată pe care obişnuiam să o am, dar da, obişnuiam să mă gândesc la acest lucru. Nu cred că aş fi mers vreodată până la capăt, totuşi. Nu ştiu“, a continuat ea.
   
Depresia i s-a adâncit din cauza comentariilor negative la adresa personajului ei, de pe reţelele sociale: „Credeam tot ce se scrie“. „Îmi spuneam: Da, sunt grasă. Nu sunt o actriţă bună. Pur şi simplu le credeam (comentariile – n.r.). Le ceream celor de la costume să-mi strângă foarte mult corsetul. Devenisem extrem de critică la adresa mea“, a povestit Sophie.
 
Sentimentele de nesiguranţă i-au accentuat starea de depresie, precum dorinţa de a se izola sau lipsa motivaţiei de a merge mai departe. Se pare că nevoia de izolare s-ar fi înrăutăţit deoarece a ales cariera în locul universităţii, contrar celorlalţi prieteni ai ei, explicând: „Nu aveam motivaţie să fac nimic, nici măcar să ies afară. Chiar şi în ce îi priveşte pe cei mai buni prieteni ai mei, nu voiam să-i văd. Plângeam chiar şi când mă îmbrăcam, gândindu-mă: Nu pot să fac asta. Nu pot merge afară“.
 
În pauzele de la filmările serialului „Game of Thrones“, Sophie îşi petrecea tot timpul cu Maisie Williams, cea care interpretează rolul Aryei Stark, sora Sansei, aceasta fiind cea care i-a fost mereu alături. Cele două au legat de-a lungul anilor o prietenie strânsă şi frumoasă, însă, la un moment dat, ajunseseră să petreacă timp doar împreună, stând în pat şi mâncând, din cauza stărilor depresive cu care s-au confruntat ambele de-a lungul anilor, potrivit spuselor actriţei.

Actriţa, care a dezvăluit recent că a avut relaţii cu femei, a menţionat şi că plănuieşte o nuntă mică cu logodnicul său, muzicianul Joe Jonas (29 de ani), cunoscut din trupa Jonas Brothers, cu care s-a logodit în octombrie 2017
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: