Solistul Trooper, înfuriat la adresa lui Tudorel Toader: „Celor corecţi care se luptă să supravieţuiască în infecţia asta de ţară ce le oferiţi? S-a dus dracului tot“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Dincă (38 de ani), liderul formaţiei rock Trooper, a transmis un nou mesaj dur la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat că lucrează la un act normativ prin care să-i despăgubească pe deţinuţii care au fost încarceraţi în condiţii necorespunzătoare.

Cântăreţul Alin Dincă s-a înfuriat după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că lucrează la o lege prin care să-i despăgubească pe deţinuţii încarceraţi „în condiţii necorespunzătoare“. 

Solistul a transmis un mesaj „necenzurat“ prin care îl atacă pe Tudorel Toader şi mărturiseşte că s-a săturat de toate mizeriile pe care le fac „jegurile care conduc România“. 

„Am căutat mereu să păstrez o limită în discurs atunci când am avut ceva de spus în legătură cu jegurile care conduc România. Însă de data asta nu simt nevoia să mai cenzurez (aproape) nimic. Mizerabilul Tudorel vrea să plătească în medie cinci euro pe zi de arest în condiţii «necorespunzătoare». 

Băi trepanatule! Când violatorul/criminalul/hoţul a intrat în puşcărie şi-a asumat asta. Nu l-a obligat nimeni să facă ce a făcut. Ştia exact ce riscă şi unde va ajunge. Iar acum iese un violator din puşcărie după trei, patru ani şi primeşte şi despăgubiri de 7000 de euro? Dar victimele acestor puşcăriaşi ce primesc? Cum mama dracului să lucrăm la legi pentru viermii aia, însă să ne doară în cur de cei care au fost bătuţi/violaţi/jefuiţi etc.? (...) Oamenilor corecţi care se luptă să supravieţuiască în infecţia asta de ţară ce le oferiţi? Aţi avut grijă să aduceţi România în halul ăsta“, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. 

Solistul a continuat prin a-l acuza pe Toader că distruge justiţia din România doar pentru a-şi scăpa „şefii interlopi de probleme“. 

„Tudorel, nu ştiu alţii cum sunt, însă eu m-am săturat de toate mizeriile voastre. Am obosit să văd cum urmăriţi un singur scop - să vă scăpaţi şefii interlopi de probleme. S-a dus dracului învăţământul, s-a dus dracului cultura, s-a dus dracului sănătatea, s-a dus dracului tot. Acum justiţia este călcată în picioare. De tine! De acoliţii tăi şi de toţi cei pe care îi pupi în cur toată ziua! Cum este să ajungi la vârsta asta şi să te manevreze un analfabet funcţional? Cum este să nu ai voinţă proprie?“, a continuat Alin Dincă. 

„Ţi-ai bătut joc de viaţa şi cariera ta pentru o mână de infractori în costume“

Liderul Trooper aminteşte de condiţiile în care sunt internaţi pacienţii în spitalele din România, dar şi de elevii care învaţă în şcolile care „stau să cadă“ şi „propune“ ca toţi aceştia să fie despăgubiţi. 

„Dacă aşa stau lucrurile, am o propunere. Poţi să mergi cu ea în dinţi, dând din coadă, la stăpânii tăi. Cred că este corect că toţi pacienţii din România să ceară sume compensatorii pentru fiecare zi petrecută în spitalele mizerabile care nu îndeplinesc condiţiile cerute. Şi părinţii trebuie să ceară despăgubiri pentru fiecare zi petrecută de elevi în clasele care stau să cadă pe ei şi în care îngheaţă. Şi noi toţi trebuie să cerem despăgubiri pentru fiecare zi în care am fost pe nedrept abuzaţi de instituţiile statului“, a scris rocker-ul. 

În final, înfuriat, liderul Trooper i-a transmis un mesaj dur ministrului de Justiţie. 

„Ai idee câţi români nu pot aduna cinci euro pe zi? Pentru că plătesc megataxe şi impozite unui stat condus de impotenţi şi frustraţi care au de demonstrat lucruri. Proştii muncesc din greu că să vă dea vouă bani. Să aveţi ce să furaţi. Iar criminalii ies din puşcării şi primesc compensaţii din banii munciţi de noi. De victimele lor! Nu mai bine vă duceţi voi toţi dracului? (...). Tudorel, du-te dracului! Şi aş vrea să îi iei şi pe colegii tăi! Ţi-am oferit câteva ponturi că să înţelegi în tâmpenia ta de ce o să te scuipe lumea pe stradă. Ţi-ai bătut joc de viaţa şi cariera ta pentru o mână de infractori în costume“, a încheiat Alin Dincă. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite